1 post
 • images/deelname/Senryu.jpg
  Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
  445 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Publicatie: 14-09-2021

Hits: 61

'Ik ontvang graag feedback'

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Nachtmuziek

Aangepast: 14-09-2021

hij speelde Mozart
geschikt voor kleine uurtjes
muziek in de nacht

 

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

15.09.21
Feedback:
Die zou Mozart ook wel gewaardeerd hebben.
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
14.09.21
Feedback:
Mooi, Ineke.
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
14.09.21
Feedback:
Ineke, ik hoor 'm in gedachten.
Stilistisch vind ik het mooier om wel interpunctie te gebruiken en geen onnodige hoofdletters. Kwestie van persoonlijke smaak, niet van goed of fout.
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ineke Dijkhuis 14.09.21
  Ik heb het aangepast. Ik vond ook dat er teveel hoofdletters waren. Heb alles uitgeprobeerd, met komma's en punten. En uiteindelijk gekozen voor geen hoofdletters en geen interpunctie. Ik vind het vaak moeilijk om de mooiste vorm te vinden. Het was makkelijker toen ik ze allemaal zonder hoofdletters en zonder interpunctie maakte. Maar ook dat vond ik niet altijd mooi.
  Bedankt voor je waardering en je feedback, Ewald!
  • Ewald Hagedorn 15.09.21
   Zo is het mooier, al geef ikzelf de voorkeur aan regulier hoofdletter- en interpunctiegebruik.
   Ieder het zijne of het hare en de beste keus is natuurlijk om op je eigen gevoel af te gaan.

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Sprookjes
Een kerstsprookje
449
Lezen?
De klok heit negen...
355
Lezen?
55 woordenverhaal
En toen was het stil...
350
Lezen?