Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
330
AANGEPAST: 26-03-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
27.09.20
Graag je feedback a.u.b.:
Een hele mooie, Annemarie.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
27.09.20
Graag je feedback a.u.b.:
Had ik graag geschreven. Enkele weken geleden de nachtverpleegster van dienst, enkele malen op een nacht om assistentie moeten vragen.in het hospitaal. Ze was steeds vriendelijk. Ze bleek dit al 35 jaar te doen. Wilde iets over haar schrijven. Kreeg het niet voor elkaar . Het is uitgemond in waken.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Annemarie Steenbergen 27.09.20
    Wat een mooi compliment Eggerik! En maak je niet druk, als je naar de woorden zoekt, komen ze niet en dan opeens, out of the blue, komt het wel. Bij jou ook. Groetjes, Annemarie