Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
253
AANGEPAST: 10-08-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
10.08.21
Graag je feedback a.u.b.:
Actueel, goede Senryu
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
10.08.21
Graag je feedback a.u.b.:
Ik geef vier sterren want de inhoud is eigenlijk 5 sterren waard. Het loopt ook lekker. Maar, zoals je in je uitleg aan Ingrid weergeeft is een senryu 5-7-5; kan ik nou niet tellen of zijn de lettergrepen in dit geval in de verkeerde volgorde?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ewald Hagedorn 10.08.21
    Scherp gezien, Herscho! Oorspronkelijk was het 5-7-5, maar ik heb met de volgorde van de zinnen gestoeid en er per abuis 5-5-7 van gemaakt. Inmiddels hersteld. Dank voor je reactie!