SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

In evenwicht

Publicatie: | Ineke Dijkhuis

Duisternis en licht
Tegengestelde krachten
Zoektocht naar balans 

 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
06.02.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Heel mooi. Denk ook dat het eerder een haiku is, ook al gaat het niet over de natuur. Waarschijnlijk heb je hem hier gezet op basis van de instructies bij Haiku.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
06.02.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vind hem mooi Ineke, maar is dit niet een haiku? Ik weet zeker dat jij dit bewust hier hebt neergezet maar kun je mij dan weer eens wat leren door de reden te geven.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ineke Dijkhuis 06.02.22
    Je hebt gelijk, ik heb het bewust bij de senryu geplaatst. De eeuwige zoektocht van de mens naar evenwicht in zijn leven wilde ik weergeven.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.