SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

ijsvrij 2021?

Publicatie: | Ineke Dijkhuis
bevroren water
ooit waren de grachten dicht
wankel op schaatsen

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
08.02.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Heel leuk en herkenbaar
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ineke Dijkhuis 08.02.21
  Dankjewel, Louisa. Ik ben blij met je reactie. Ik woonde vroeger op een gracht en kon zo makkelijk op het ijs komen. En dat gebeurde toen veel vaker. De winters waren toen nog echte winters met strenge vorst.
  • Ineke Dijkhuis 11.02.21
   @eggerik Hoi Eggerik, dat wankel op schaatsen heeft met mij te maken. Ik vond het vroeger heel fijn om te schaatsen, maar het ging met veel wankelen, vallen en opstaan. De gracht lag lang dicht en kon ik veel oefenen. En het ging beter, maar ja.....toen ging het dooien.
  • Eggerik Dockx 11.02.21
   Ineke, slaat wankel op schaatsen op de kwaliteit van het huidige ijs in de grachten?

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.