Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
168
AANGEPAST: 01-10-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
03.10.21
Graag je feedback a.u.b.:
Heel mooi. Ik wil jouw fijne gedicht met die mooie poëtische betekenis niet frivool maken; echter bij de meeste is de verkleuring naar wit-grijs, en in mijn geval het ‘verval’ naar uitval.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ineke Dijkhuis 03.10.21
    Op vele manieren kunnen er ouderdomsverschijnselen optreden als je wat ouder wordt. Maar één troost, het geldt voor ons allemaal. En als je dat acceoteert, zie je ook de voordelen van het ouder zijn. En die voordelen zijn er zeker. Je mooi oud voelen is niet lelijk. Bedankt voor je waardering, Herscho.
02.10.21
Graag je feedback a.u.b.:
Gelukkig wel! Mooi geschreven Ineke.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig