Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
185
AANGEPAST: 02-10-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
03.10.21
Graag je feedback a.u.b.:
Heel leuk verzonnen, Ewald. Ik had geen gelegenheid om te reageren, maar had je senryu wel al gelezen. En ook ik dacht in eerste instantie dat Bedjing een grapje was. Had zomaar gekund. Uiteraard moest ik ook de tekst via Translate vertalen. Met veel plezier gelezen.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
03.10.21
Graag je feedback a.u.b.:
De voorgaande discussie bespaart mij werk. Mooie vondst.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ewald Hagedorn 03.10.21
    Dank je, Herscho, maar als je toch nog naar Translate gaat, kun je horen hoe het klinkt. Altijd handig als het tegen je wordt gezegd.