SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Etappe scanner

Publicatie: | Herscho Duds

de sprint wielrenner 

staart naar de berg en fronst erg

als onheil’s kenner

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
20.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Tja, een sprinter die naar de bergen kijkt en denkt: "hoe gaat dit ooit goedkomen?" Vandaag had Fabio Jakobsen zo ongeveer 20 seconden over om volledig kapot binnen de tijdslimiet te finishen. "Morgen weer een dag," zal hij wel denken, al kijken naar het routeboek en het landschap, haha. Sprint wielrenner lijkt me zelfs aan elkaar geschreven niet echt een woord en zo komt het me over dat dit is geschreven door iemand die niet echt wielerfan is.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.