SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Egoïsme

Publicatie: | Ineke Dijkhuis
het kleine woord 'ik'
 
veel vaker gezegd dan 'jij'
 
egoïst ten top
 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
22.05.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Een echte nadenker, daar houd ik van. Juist in deze tijd zien we het egoïsme op een hoogtepunt. Daarom past dit ook heel goed in deze tijd van corona. Denk eens een week niet aan mij of ik, maar aan hem, haar, zij, jullie. Dan zie je hoe moeilijk dat is. En leer dit gedicht dan uit je hoofd en zeg het telkens op als je verleid wordt om aan jezelf te denken. Een soort toegepaste kunst.
Cora van Dijk, boekrecensent
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.