Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
325
AANGEPAST: 26-03-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
24.12.20
Graag je feedback a.u.b.:
Klasse!
En nu nog Van Basten in de gewonnen EK finale
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
19.11.20
Graag je feedback a.u.b.:
Dat is een mooie Harry, ik begrijp alleen uit de beschrijving van de Senryu dat het over de ONvolkomendheid van de mensen moet gaan.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Harry Boerkamp 19.11.20
    Janneke, ik denk dat vele van de senryu op schrijverspunt daar niet aan voldoen. Je moet dit zien als een moderne versie van een senryu. Tijd voor schrijverspunt om eens met de tijd mee te gaan. Vele dingen (ook schrijven) zijn aan verandering onderhevig. Zie ook schrijversplek van Ewald hierover.
    • Janneke De Leeuw van Weenen 19.11.20
      Ik heb het verhaal van Ewald destijds gelezen, maar was toen zelf nog niet zo bezig met de Senryu en Haiku. Ik vind het ook prima als er modernere versies zijn. Het enige dat ik wilde aangeven is dat het niet klopt met de huidige beschrijving. Ik vind het wel een erg leuke!