1 post
 • images/deelname/Senryu.jpg
  Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
  450 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Dichtbij en ver(s)weg

Publicatie op : 04-09-2021

"Ik ontvang graag feedback"

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Dichtbij en ver(s)weg

81 Hits.

Schrijverspunt U.S. 

hier heet die ‘AllPoetry’

och, kijk daar nu ‘es

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

05.09.21
Feedback:
Heel mooi, Herscho! Heb het even opgezocht op Google.
Stuur je daar ook wel eens wat naartoe?
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Herscho Duds 05.09.21
  Dankjewel Ineke. Ja, dat doe ik (sinds ik begon, elke dag) en heb daar veel plezier in. Er zijn iedere dag wel meer dan 20 “contests” waar je uit kunt kiezen en waar je medailles mee kunt verdienen (niks waard maar als je in de prijzen valt dan verzamel je punten die je als waardering weer aan anderen kunt geven). Ik dacht dat is ook wel iets voor jou en anderen. En als je instuurt wordt je gedwongen ook anderen te beoordelen/waarderen, een goede policy (niet dat jij daarvoor stimulatie nodig hebt, maar wat anderen misschien wel). Het is wel een drukke bedoening, tijdens piekuren komen er per seconde nieuwe inzendingen.
  • Ineke Dijkhuis 05.09.21
   Bedankt voor de uitleg, Herscho. Maar ik vind het erg moeilijk om in het Engels iets te schrijven, wat waard is om opgestuurd te worden. Dus voor mij is het niets.

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Frons
212
Lezen?
Oude wijn
198
Lezen?
55 woordenverhaal
Werklust
179
Lezen?