SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Dichtbij en ver(s)weg

Publicatie: | Herscho Duds

Schrijverspunt U.S. 

hier heet die ‘AllPoetry’

och, kijk daar nu ‘es

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
05.09.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Heel mooi, Herscho! Heb het even opgezocht op Google.
Stuur je daar ook wel eens wat naartoe?
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Herscho Duds 05.09.21
    Dankjewel Ineke. Ja, dat doe ik (sinds ik begon, elke dag) en heb daar veel plezier in. Er zijn iedere dag wel meer dan 20 “contests” waar je uit kunt kiezen en waar je medailles mee kunt verdienen (niks waard maar als je in de prijzen valt dan verzamel je punten die je als waardering weer aan anderen kunt geven). Ik dacht dat is ook wel iets voor jou en anderen. En als je instuurt wordt je gedwongen ook anderen te beoordelen/waarderen, een goede policy (niet dat jij daarvoor stimulatie nodig hebt, maar wat anderen misschien wel). Het is wel een drukke bedoening, tijdens piekuren komen er per seconde nieuwe inzendingen.
    • Ineke Dijkhuis 05.09.21
      Bedankt voor de uitleg, Herscho. Maar ik vind het erg moeilijk om in het Engels iets te schrijven, wat waard is om opgestuurd te worden. Dus voor mij is het niets.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.