Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
129
AANGEPAST: 26-11-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
28.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Hier nog meer cryptische kletskoek:
Dirk tuigt zijn vrouw ’s avonds af. Daar kan hij helemaal niks aan doen. Zijn bloed kookt, omdat hij dronken is. Wat zegt u? Inderdaad, was hij nou van lijm en karton gemaakt, dan lag de zaak natuurlijk anders. Nu treft hem geen blaam.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • W.J. (Hans) Villerius 29.11.21
    Sorry voor mijn onberaden sarcastische commentaar. Heb me sedertdien enigszins verdiept in de senryu. Die dichtvorm zou voornamelijk gebruikt worden voor het verwoorden van de menselijke onvolmaaktheid, waar in haiku’s vooral de volmaaktheid van de natuur (het overige) behandeld wordt. Ik ben geen dichter. Verder is niets menselijks mij vreemd, moet u maar denken.
26.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Net als Ineke; goed geschreven, Harry.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig