Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie!

SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU
Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
OOK MEEDOEN?
Tekst inzenden:
Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Door, na eerst in te loggen op JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
JE VERHAAL/GEDICHT INZENDEN

Eerst inloggen s.v.p.!

WAARDERING
HITS
191
AANGEPAST: 27-11-2021

Commentaar en/of waardering voor dit artikel:

Het is niet toegestaan eigen werk zelf een waardering te geven!
28.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Hele mooie woordspeling. Ik kijk hier wel eens online naar herhalingen van ‘Toren C’, daar zegt een van die oplichters vrouwen ook altijd zo mooi “ wat errig”. Daar moest ik gelijk glimlachend aan denken.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louise van der Hee 28.11.21
  Haha! Nee, naar Toren C heb ik nog nooit gekeken. Dus heeft die oplichtster deze woordspeling vast van mij!
  Dank je wel, Herscho, voor je feedback en waardering.
  • Louise van der Hee 28.11.21
   @Herscho Duds Ja, dat zal ik dan zeker eens gaan doen, Herscho. Ik hou inderdaad van humor; dat vind ik erg belangrijk in het leven, maar daarnaast ik kan ook heel serieus zijn hoor.
  • Herscho Duds 28.11.21
   Nog nooit?! Oh, wat errig! Moet je eens naar kijken, voor zover ik je ken van deze site kun jij die humor wel waarderen.
28.11.21
Graag je feedback a.u.b.:
Leuk taalgrapje, Louise. Staat het aanhalingsteken openen wel op de juiste plaats?
Volgens mij moet het Wat 'errig' zijn i.p.v. Wat' errig'
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louise van der Hee 28.11.21
  Ik heb inderdaad in dubio gestaan hoe ik dit zou gaan opschrijven. Ook uitgeprobeerd. Toch wilde ik graag dat ''wat" en "errig" aan elkaar gekoppeld bleven om het woord "Waterig" weer terug te laten komen. . Het is inderdaad een woordspelletje dat gisteren ontstond toen ik buiten liep en het zo waterkoud was en ik het laatste zinnetje zelf zei. Taalkundig heb je volkomen gelijk wat betreft de plaats van het aanhalingsteken, Ewald. en dank je wel voor je nuttige feedback en fijne waardering.