1 post
 • images/deelname/Senryu.jpg
  Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.
  451 gepubliceerde inzendingen
 • Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Boléro

Publicatie op: 05-04-21

Ineke Dijkhuis

Profiel bekijken?

Klik hier!

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Boléro

173 Hits.
door de herhaling
 
de Boléro van Ravel
 
soms therapeutisch 
 
 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback
Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

21.04.21
Feedback:
De laaste regel: werkt ... (hier kies jij). Ik heb ook 'iets' met de Boléro, ik voel jouw discrepantie. Bij toeval een balletuitvoering ontdekt van
Maya Plisetskaya - Bolero (choreography by Maurice Béjart); hier komt emotie tot uiting. Ik hoop dat de link werkt: https://www.youtube.com/watch?v=SsSALaDJuN4
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ineke Dijkhuis 22.04.21
  Bedankt voor je reactie, Erik. Ik heb in de laatste regel 'soms' geschreven, omdat het niet altijd therapeutisch werkt.
  De link werkte niet, maar ik heb het ingetikt bij YouTube. Wat een schitterende balletuitvoering! Echt prachtig! Dankjewel dat je me daar attent op hebt gemaakt. Ik zal deze uitvoering nog vaak bekijken en beluisteren.
06.04.21
Feedback:
Soms zenuwachtig:)
 • Waardering
  100%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Ineke Dijkhuis 06.04.21
  Ja, dat kan ook! Het hangt ervan af in welke stemming je bent. Ik vind het een briljant muziekstuk. Het ritme is fantastisch. Maar er zijn momenten, dat ik er ook nerveus van kan worden. Dan luister ik er niet naar.
  Bedankt voor de 5 sterren!

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
Sprookjes
Een kerstsprookje
447
Lezen?
De klok heit negen...
351
Lezen?
55 woordenverhaal
En toen was het stil...
345
Lezen?