SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Boléro

Publicatie: | Ineke Dijkhuis
door de herhaling
 
de Boléro van Ravel
 
soms therapeutisch 
 
 
Noot van de schrijver: Ik ontvang graag feedback

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
21.04.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
De laaste regel: werkt ... (hier kies jij). Ik heb ook 'iets' met de Boléro, ik voel jouw discrepantie. Bij toeval een balletuitvoering ontdekt van
Maya Plisetskaya - Bolero (choreography by Maurice Béjart); hier komt emotie tot uiting. Ik hoop dat de link werkt: https://www.youtube.com/watch?v=SsSALaDJuN4
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ineke Dijkhuis 22.04.21
    Bedankt voor je reactie, Erik. Ik heb in de laatste regel 'soms' geschreven, omdat het niet altijd therapeutisch werkt.
    De link werkte niet, maar ik heb het ingetikt bij YouTube. Wat een schitterende balletuitvoering! Echt prachtig! Dankjewel dat je me daar attent op hebt gemaakt. Ik zal deze uitvoering nog vaak bekijken en beluisteren.
06.04.21
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Soms zenuwachtig:)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ineke Dijkhuis 06.04.21
    Ja, dat kan ook! Het hangt ervan af in welke stemming je bent. Ik vind het een briljant muziekstuk. Het ritme is fantastisch. Maar er zijn momenten, dat ik er ook nerveus van kan worden. Dan luister ik er niet naar.
    Bedankt voor de 5 sterren!

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.