SCHRIJFACTIVITEIT: SENRYU

Senryu is een vorm van Japanse dichtkunst over de onvolkomenheid van de mensen, geschreven in drie regels van 5, 7 en 5 lettergrepen. We accepteren alleen gedichten in tekst en dus geen afbeelding van een gedicht.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Belangrijke positie

Publicatie: | Louise van der Hee
De punt is in zijn
nopjes en mag als laatste 
de zin afsluiten.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
20.11.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vind hem heel goed gevonden Louise, het gaat alleen niet over de onvolkomenheid van de mensen. Misschien hoeft dat ook niet, maar het staat (nog) wel in de beschrijving van de Senryu.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louise van der Hee 20.11.20
    Hi Janneke, dan zijn er wel meer senruy's die bijv. over voorwerpen gaan i.p.v. mensen en dus eigenlijk ook niet onder senruy thuishoren. Maar ik ben blij met je waardering en zal hier zelf proberen rekening te houden. Dank je wel voor de feedback.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.