Boekenetalage938x200

Verschillende genres in onze Boekenetalage. (Klik hier!)

Jouw boek ook in de Boekenetalage?

Je wilt jouw boek ook graag in de Boekenetalage presenteren? Dat is mogelijk.
  • Voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij voegen we een boek gratis toe aan de Boekenetalage. Je boek ook eenvoudig en met beperkte kosten uitgeven bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij? KLIK HIER.
  • Boeken van auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is voegen we gratis toe aan de Boekenetalage. Je boek, zonder kosten, laten uitgeven door Schrijverspunt en per verkocht boek een royalty ontvangen? KLIK HIER.
  • Je eigen, gedrukte, boek presenteren in deze Boekenetalage is een van de mogelijjkheden zoals te vinden in onze webshop. KLIK HIER

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Covermvvdv Lucy heeft nog geen idee van de rol die voor haar is weggelegd wanneer ze van Australië naar Berlijn, Duitsland verhuist. Ze is van plan het leven van de student die ze zo graag wil zijn te gaan leiden: lol maken met haar nichtje Emma, van haar vrijheid genieten en af en toe wat studeren, omdat ook dat er nu eenmaal bij hoort. Maar er zijn mensen die andere plannen met haar hebben.

Eli, en de man voor wie hij werkt, weten namelijk meer over haar dan dat zij zelf kan vermoeden. Wanneer Lucy zich na een verschil van mening met Emma afzondert van haar nichtje, staat Eli onmiddellijk klaar om zich over haar te ontfermen. Hij is charmant, attent en stelt haar op haar gemak. Als Lucy ook nog eens uit het hostel wordt gezet waar ze verblijft, trekt ze al snel bij Eli in.

Langzaam maar zeker begint Eli er bij haar op aan te dringen dat er grotere zaken dan alleen feesten en studeren van haar worden verwacht. Lucy zou namelijk de Verteller zijn – de enige in deze wereld en afstammeling van een lange lijn Vertellers die ervoor kan zorgen dat de oude, Noorse god Brin weer zijn macht herwint.

Lucy wil hem echter niet geloven. Zelfs niet wanneer Brin zich aan haar begint te vertonen en Eli haar het verhaal vertelt over Brins vorige poging weer terug te keren naar deze wereld: de god was Brian Epstein en met The Beatles als zijn tijdelijke Vertellers lukte het hem vijf jaar lang om de liefde en vrede weer terug te laten keren. Tot ook The Beatles zich van hem afkeerden en de god in zijn menselijke gedaante stierf.

Eli neemt Lucy mee naar Liverpool om haar te laten zien waar het de vorige keer allemaal begon, maar daar gaat het mis. Door een angstaanjagende ervaring in de Cavern Club besluit Lucy definitief dat ze niets met Brin te maken wil hebben en vlucht...

Lees hier een fragment uit Het magische verhaal van de Verteller

Dolenthousiast? Hier koop je jouw exemplaar van Het magische verhaal van de Verteller!


Uitgever: Schrijverspunt
ISBN/EAN:9789462661530
Pagina's: 416
Paperback: € 22,50
Pin It

Dit boek is o.a. ook te koop bij de Boekenpartners van Schrijverspunt...

Lezerspunt
LekkerBoek

Webshop Schrijverspunt
(niet alle titels)

Hollandspul
Boekpunt

Klik hier om jouw boek ook te koop aan te bieden bij de Boekenpartners van Schrijverspunt.

schrijversplekwelkom


Inloggen / Registreren / Persoonlijk menu

Je peroonlijk menu is na het inloggen zichtbaar!
   

Wegwijzer voor de website (Klik hier)

Klik op een van de mogelijkheden.

SCHRIJVERSPUNT

Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Je kunt op onze website terecht voor nieuwtjes en tips over schrijven en uitgeven.

SCHRIJVEN EN SCHRIJVERS

Informatie over schrijven, boeken over schrijven, cursussen, etc. Ook als je kennis wilt maken met andere schrijvers.

LEZEN EN BOEKEN

Informatie over boeken met recensies, boekfragmenten, boektrailers etc. Boeken die binnenkort verschijnen. Onze boekenwinkel en Boekenpartners.

ZELF SCHRIJVEN

Je kunt online meedoen aan vele schrijfactiviteiten, o.a. verhalen, blogs, columns en/of gedichten toevoegen of deelnemen aan een van de schrijfwedstrijden.

PUBLICEREN VAN JE WERK

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken.

UITGEVEN MET SCHRIJVERSPUNT

Een boek in eigen beheer uitgeven is mogelijk bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Uitgever Schrijverspunt geeft jouw boek uit zonder kosten voor jou!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Uitgever Schrijverspunt

Veel plezier

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018