clusteruitgeverij

Je boek uitgeven in eigen beheer

100% controle en 100% v.d. winst!

Bij het uitgeven van een boek in eigen beheer komt heel wat kijken. We noemen als voorbeeld:

 • Eindredactie en/of redigeren manuscript
 • Opmaak van je boek (binnenwerk)
 • Ontwerp van de cover van je boek
 • ISBN en Barcode
 • De druk van je boek
 • Conversie naar e-boek
 • Bepaling verkoopprijs
 • Vinden van verkooppunten
 • Distributie van je boek
 • Promotie van je boek
 • Biblion, Koninklijke Bibliotheek, etc.

Het uitgeven van je boek in eigen beheer vraagt een duidelijke inspanning. Voordeel is dat je jouw boek ook echt op de door jou gewenste manier kunt uitgeven. Daarnaast is de winst, bij verkoop van je boek, ook volledig voor jezelf. De gemaakte kosten verdien je op die manier dan ook het snelst terug.

Ook bij uitgeven in eigen beheer hoef je echter niet alles zelf te doen. Schrijverspunt Clusteruitgeverij kan je op vrijwel elk onderdeel van het uitgeefproces ondersteunen of zelfs activiteiten van je overnemen.  Je behoudt zelf volledig de controle en vanzelfsprekend alle uitgeef- en auteursrechten.

Naast de productie van je boek kunnen we ook zorgen/ondersteuning bieden voor de juiste verkoopkanalen. Wil je het gelijk goed aanpakken dan zorgen wij ervoor dat je boek voor verkoop beschikbaar is bij 2500 boekwinkels. Wil je het wat kleinschaliger aanpakken dan zorgen we voor verkoop bij een beperkt aantal online boekwinkels. Kortom niet alles, maar veel is mogelijk. Jij geeft de opdracht en wij voeren die met onze ervaring, kennis en contacten op een professionele wijze voor je uit.

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

Wat zijn jouw voordelen?

 • Jij bent de opdrachtgever, dus jij bepaalt de inhoud en hoe jouw boek er uit komt te zien.
 • Hoe meer je zelf verzorgt (tekstredactie, vormgeving, isbn-aanvraag) hoe lager jouw kosten zijn.
 • Jij blijft eigenaar van alle rechten.
 • Je bepaalt zelf of en waar je de boeken wilt verkopen en tegen welke prijs. De volledige winst is voor jou!
 • Je kunt jouw boek dmv eigen verspreiding en/of via de boekenpartners van Schrijverspunt en/of bij 2500 boekwinkels verkopen.

meer informatieJe regelt zelf de druk van je boek en wij zorgen o.a. dat je boek voor verkoop beschikbaar komt bij 2500 boekwinkels.

meer informatieWij regelen de druk van je boek, conform je wensen en zorgen o.a. dat je boek voor verkoop beschikbaar komt.

meer informatieWij zorgen dat je boek als e-boek voor verkoop beschikbaar komt.

Pin It
Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.