clusteruitgeverij

Je boek te koop bij vrijwel alle boekwinkels!

uitgeven250x70Je hebt een boek geschreven en wilt dat professioneel uitgeven. Wij bieden je diverse mogelijkheden waarbij je o.a. de keuze kunt maken tussen zelf alles in eigen hand houden met ondersteuning van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en het laten uitgeven door Schrijverspunt. Wat je keuze ook is, eerst onze felicitaties met het gereedkomen van je manuscript. Het blijft een geweldige prestatie!

Zelf je boek uitgeven in eigen beheer?

Je geeft je boek uit in eigen beheer, als fysiek boek en/of e-boek. Je zorgt zelf voor de druk van je boek of maakt gebruik van POD. Je bepaalt zelf het resultaat, bent vrij in de keuze van opmaak, verkoopprijs, druk en promotie, behoudt vanzelfsprekend volledig de uitgeef- en auteursrechten en Schrijverspunt Clusteruitgeverij ondersteunt je op elk door jou gewenst onderdeel. De winst is voor jou!
Deze mogelijkheid is met name geschikt voor auteurs die in eigen beheer willen uitgeven.

of...

Je geeft meerdere titels uit of bent van plan dat te gaan doen?

Ben je uitgever en/of auteur en geef je meer dan 5 titels uit dan is een aanslluiting bij Schrijversspunt Clusteruitgeverij helemaal aantrekkelijk. Bij uitgifte van meer dan 5 titels hanteren we aangepaste tarieven en ook de voorwaarden houden rekening met de behoeften van een uitgeverij. We nemen je veel werk uit handen zodat je je kunt richten op het echte werk; het uitgeven van boeken.

Welke mogelijkheden kunnen we je concreet bieden?

Kijk in het menu voor de vele mogelijkheden. Neem anders gerust contact met ons op, want we streven naar maatwerk!

We zijn een clusteruitgeverij en wegens succes hebben we de deelnametarieven elk jaar opnieuw verlaagd!

Boekentips

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'Zoeken en vinden op Schrijverspunt' hierboven. Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen.

Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor de redactie van Schrijverspunt.


Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Ik heb een vraag/opmerking voor Schrijverspunt Clusteruitgeverij


Uitgever Schrijverspunt

Ik heb een vraag/opmerking voor Uitgever SchrijverspuntWil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Naar de Schrijversplek?

Op de Schrijversplek zijn de laatste nieuwtjes te vinden, kun je een blog of video toevoegen, je boekpresentatie melden, contact leggen met andere leden, etc.

Klik hiernaast op de afbeelding van de Schrijversplek!

De webwinkel van Schrijverspunt

Voor bezoekers en leden van Schrijverspunt, maar m.n. ook voor deelnemers van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en auteurs waarvan Schrijverspunt de uitgever is hebben we naast deze website ook een online winkel.

klikhier om onze webwinkel te bezoeken!

Zoeken en vinden op Schrijverspunt

klikhier om de veelgestelde vragen en antwoorden te bekijken.

klikhier om iets te zoeken op Schrijverspunt!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Schrijverspunt Clusteruitgeverij heeft als motto niet voor niets "Voor schrijvers, door schrijvers". Als clusteruitgeverij hanteren we daardoor vrijwel altijd de laagste tarieven. Een clusteruitgeverij - het woord zegt het al - clustert titels van zelfuitgevende auteurs en kleine uitgeverijen bij de aansluiting bij CB. Door het volume worden de kosten door meerdere deelnemers gedragen.

klikhier om Schrijverspunt Clusteruitgeverij te bezoeken!

Uitgever Schrijverspunt

Naast schrijversplatform en clusteruitgeverij is Schrijverspunt zelf ook uitgever. Onze missie is om debuterende en nog onbekende auteurs een kans te geven. We vinden namelijk élk voltooid manuscript een prestatie en de moeite waard om gelezen te worden.

klikhier om naar uitgever Schrijverspunt te gaan!
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.