clusteruitgeverij

Je boek te koop bij vrijwel alle boekwinkels!

uitgeven250x70Je hebt een boek geschreven en wilt dat professioneel uitgeven. Wij bieden je diverse mogelijkheden waarbij je o.a. de keuze kunt maken tussen zelf alles in eigen hand houden met ondersteuning van Schrijverspunt Clusteruitgeverij en het laten uitgeven door Schrijverspunt. Wat je keuze ook is, eerst onze felicitaties met het gereedkomen van je manuscript. Het blijft een geweldige prestatie!

Zelf je boek uitgeven in eigen beheer?

Je geeft je boek uit in eigen beheer, als fysiek boek en/of e-boek. Je zorgt zelf voor de druk van je boek of maakt gebruik van POD. Je bepaalt zelf het resultaat, bent vrij in de keuze van opmaak, verkoopprijs, druk en promotie, behoudt vanzelfsprekend volledig de uitgeef- en auteursrechten en Schrijverspunt Clusteruitgeverij ondersteunt je op elk door jou gewenst onderdeel. De winst is voor jou!
Deze mogelijkheid is met name geschikt voor auteurs die in eigen beheer willen uitgeven.

of...

Je geeft meerdere titels uit of bent van plan dat te gaan doen?

Ben je uitgever en/of auteur en geef je meer dan 5 titels uit dan is een aanslluiting bij Schrijversspunt Clusteruitgeverij helemaal aantrekkelijk. Bij uitgifte van meer dan 5 titels hanteren we aangepaste tarieven en ook de voorwaarden houden rekening met de behoeften van een uitgeverij. We nemen je veel werk uit handen zodat je je kunt richten op het echte werk; het uitgeven van boeken.

Welke mogelijkheden kunnen we je concreet bieden?

Kijk in het menu voor de vele mogelijkheden. Neem anders gerust contact met ons op, want we streven naar maatwerk!

We zijn een clusteruitgeverij en wegens succes hebben we de deelnametarieven elk jaar opnieuw verlaagd!

schrijversplekwelkom


Inloggen / Registreren / Persoonlijk menu

Je peroonlijk menu is na het inloggen zichtbaar!
   

Wegwijzer voor de website (Klik hier)

Klik op een van de mogelijkheden.

SCHRIJVERSPUNT

Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Je kunt op onze website terecht voor nieuwtjes en tips over schrijven en uitgeven.

SCHRIJVEN EN SCHRIJVERS

Informatie over schrijven, boeken over schrijven, cursussen, etc. Ook als je kennis wilt maken met andere schrijvers.

LEZEN EN BOEKEN

Informatie over boeken met recensies, boekfragmenten, boektrailers etc. Boeken die binnenkort verschijnen. Onze boekenwinkel en Boekenpartners.

ZELF SCHRIJVEN

Je kunt online meedoen aan vele schrijfactiviteiten, o.a. verhalen, blogs, columns en/of gedichten toevoegen of deelnemen aan een van de schrijfwedstrijden.

PUBLICEREN VAN JE WERK

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken.

UITGEVEN MET SCHRIJVERSPUNT

Een boek in eigen beheer uitgeven is mogelijk bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Uitgever Schrijverspunt geeft jouw boek uit zonder kosten voor jou!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Uitgever Schrijverspunt

Veel plezier

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018