SCHRIJFACTIVITEIT: Ik schrijf!

Veel mensen schrijven veel en graag. Wat is dan de persoonlijke betekenis van schrijven voor die mensen? In deze schrijfactiviteit vragen we schrijvers in maximaal 25 woorden aan te geven waarom ze schrijven, de persoonlijke betekenis van schrijven of wat schrijven is. M.a.w. 'Waarom schrijf jij?'

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Sluwe mannen

Publicatie: | Jolien Henriet
Ik zie haar staan en ik denk doe het niet.
Wat als iemand je straks ziet.
Toch vanbinnen voel ik drang.
Ik kijk haar in de ogen, ja ze wordt al bang.
Sshht maar meisje wees maar stil. Stiekem geef ik haar een pil.
Bewusteloos valt ze stil in mijn handen.ik knars hard met mijn tanden.
Nu is ze van mij ik heb haar in mijn macht.
Ik doe met haat wat ik wil heel de nacht.
Het spijt me meisje ik bezit nu uw ontschuldigheid. Ik bezit nu uw helderheid.
Uw innerlicht dat is van mij.
Maar ooit krijg ik mijn verdiende straf, daarvoor zorgt HIJ.
 
 
 
 
 
 
 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
07.06.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Je zegt hier nogal wat. Dit is de rubriek waarom je schrijft. Wil je dit graag delen? Om te laten zien hoe slecht de wereld is? Om dit van je af te schrijven? Of wil je terug ontdekken wie je bent in de ogen van God, als zijn geliefde kind, in wie hij vreugde vindt? Open jezelf maar. En natuurlijk handen af van wat kwetsbaar en uniek is. Daar ben ik het mee eens. Misschien heb je toch zelf ook wel eens het verlangen het aan te willen raken, dat wat mooi is. Dat kun je met woorden proberen te doen, door te schrijven met heel veel ware liefde.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
  • Jolien Henriet 07.06.22
    Ik schrijf dit om te laten zien hoe slecht of duivels de mens kan zijn. Dit is iets wat vaker en vaker voorkomt. Mensen die verkeerde gedachten hebben zouder er voor moeten kunnen uitkomen zodat ze op tijd hulp kunnen krijgen vooraleer er onschuldigen betast worden. Ik geloof in de verlossing van de Heer en wie valt in de duivel zijn verlokking zal gestraft worden op het einde van zijn rit.

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.