Skip to main content
Hits: 923

55woordenwedstrijdVan 14 februari t/m 20 februari (24.00 uur) wordt opnieuw de Week van het Korte Verhaal gevierd en net als voorgaande jaren zoeken we weer 55 verrassende, intrigerende, schurende, onthutsende en  ontroerende fictieverhalen in precies 55 woorden (inclusief de titel), die we in een unieke verhalenbundel zullen uitbrengen. Deelname is alleen mogelijk in de week van het Korte Verhaal! Er is hier dan een knop zichtbaar om je verhaal in te zenden.

55woordenMeedoen aan deze achtste editie?

Lees eerst de spelregels onderaan deze pagina, schrijf je verhaal, schrap wat overbodig is en dubbelcheck het aantal woorden. De redactie van Schrijverspunt selecteert de 55 beste verhalen die worden opgenomen in een nieuwe 55 woorden­verhalen­­bundel.

Twee spelregels!

  • Alleen fictie komt in aanmerking, dus echte, afgeronde prozaverhalen, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind. Gedichten, filosofische overpeinzingen en beschouwingen van natuur en persoonlijk leed worden, hoe mooi opgeschreven ook, onverbiddelijk en meedogenloos terzijde gelegd en doen niet mee aan de wedstrijd.
  • Het verhaal moet in precies 55 woorden inclusief de titel worden verteld, waarbij de woorden worden gescheiden door spaties. Raadpleeg bij twijfel het woordenboek om te controleren of woorden los of aan elkaar geschreven worden! Meerdere inzendingen is mogelijk, echter maximaal 1 per dag!
 Deelname:
Deelnemen aan deze wedstrijd is mogelijk van 14 februari t/m 20 februari (24.00 uur). Niet eerder en niet later!
Vermelding van deze schrijfwedstrijd is ook te vinden op Schrijven Online
 

Wat kun je winnen?

De winnaar ontvangt een gratis exemplaar van de uit te geven bundel en een gratis Pluslidmaatschap voor een jaar.

De bundel kan tot de verschijningsdatum met 10% korting worden aangeschaft via de webwinkel van Schrijverspunt. Na de verschijningsdatum wordt de bundel zowel bij Schrijverspunt als bij de boekhandel zonder korting verkocht.

 De uitslag:

Direct na afloop van de deelnameperiode (zie hierboven)  voor deze schrijfwedstrijd verwijderen we deze pagina. We streven ernaar de uitslag van deze schrijfwedstrijd dan binnen twee weken bekend te maken. De uitslag publiceren we in onze nieuwsrubriek!

 

Klik hier om naar de wedstrijdpagina te gaan. (Dat is mogelijk vanaf 1 februari)