Overzicht schrijfwedstrijden

Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele en doorlopende schrijfwedstrijden in België en Nederland te vinden.

Maak zelf een keuze aan welke schrijfwedstrijd je mee wilt doen. De voorwaarden voor deelname zijn bij elke schrijfwedstrijd aangegeven.
Hieronder meer informatie:
Gratis een
schrijfwedstrijd
aanmelden?

Ben jij het nieuwe schrijftalent van 2019 in Eindhoven?


eindhovenIn 2019 dagen de organisatoren van de Prijs voor Eindhovens Schrijftalent je uit om jouw herinneringen, leven en dromen in proza te schrijven over ‘Vrijheid’.
Het thema is:

Vrijheid: je eigen vrijheid, Eindhoven 75 jaar bevrijd of het leven voor de bevrijding?

In 2018 won Anja Frieling met ‘De perfecte kluisroof’ de derde editie van Prijs voor Eindhovens Schrijftalent. Dit jaar gaan we opnieuw op zoek naar lokaal literair talent. Doe je mee?

De beste verhalen worden opgenomen in een bundel die op donderdag 21 november 2019 in het Natlab gepresenteerd wordt. Op deze avond wordt bovendien bekendgemaakt wie de winnaar is. De winnaar krijgt een geldbedrag van €500 én een coachingsmiddag van juryvoorzitter Manon Uphoff.
De gepubliceerde bundel krijgt tevens de titel van het winnende verhaal.

Stuur jouw verhaal (1000-5000 woorden) voor 30 september 2019 naar //www.bibliotheekeindhoven.nl/inzenden@eindhovensschrijftalent.nl">inzenden@eindhovensschrijftalent.nl

Bron: https://www.bibliotheekeindhoven.nl/Eindhovensschrijftalent.html

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 736
(Gemiddelde waardering 0 met waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen