Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Voor schrijvers door schrijvers
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
De Zwarte Agenda:te koop in elke boekenwinkel
Ook te bestellen in onze webshop
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden

Actuele schrijfwedstrijden

Actuele schrijfwedstrijden

Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele schrijfwedstrijden en extra schrijfmogelijkheden in Belgie en Nederland te vinden. Als je een ervaring hebt met een schrijfwedstrijd of schrijfmogelijkheid dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Bekijk het overzicht van alle schrijfwedstrijden en schrijfmogelijkheden of kies de mogelijkheid per maand. In het menu bij Schrijfwedstrijden kun je je keuze maken. Per maand zijn de doorlopende  en extra schrijfmogelijkheden en de schrijfwedstrijden met een deadline in de betreffende maand zichtbaar. Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens bij extra schrijfmogelijkheden.

Je kunt ook zelf (gratis) een schrijfwedstrijd aanmelden.  Zie de mogelijkheid in het menu bij Schrijfwedstrijden.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 

RomantischverhaalVoor 2019 organiseert het Valentijngenootschap een schrijfwedstrijd voor iedereen die een romantisch verhaal kan schrijven. Begin alvast maar met schrijven! Je kunt je verhaal vanaf 1 september inleveren.

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie. Houd hem dus in de gaten!Reglement Schrijfwedstrijd Valentijngenootschap

Doelstelling
De schrijfwedstrijd heeft als doel meer bekendheid te geven aan het romantische genre. Ook worden schrijvers uitgedaagd om een leesbaar, goed en romantisch verhaal te schrijven.

De schrijfwedstrijd wordt georganiseerd door het Valentijngenootschap, een stichting die zich inzet om romantische boeken van Nederlandstalige auteurs meer bekendheid te geven.

De jury is op dit moment nog niet bekend.

Prijzen en meer
1. De hoofdprijs is 250 euro voor het winnende verhaal.
2. Schrijvers van 12 tot 20 jaar kunnen een prijs winnen van 50 euro.
3. Eventuele extra prijzen worden door de organisatie vooraf bekend gemaakt.
4. Iedere deelnemer ontvangt sowieso een juryrapport, dat geschreven is door professionele auteurs in het genre. Ook mag iedere deelnemer aanwezig zijn bij het Valentijnfestival op 9 februari 2019, waar de prijsuitreiking plaats zal vinden. De toegang is voor de deelnemers van de schrijfwedstrijd gratis.

Deelname
- Deelnemende verhalen moeten tussen de 500 en de 5.000 woorden bevatten. De titel en het pseudoniem tellen ook mee met dit woordenaantal.
- Ieder verhaal moet voorzien zijn van een onherkenbaar pseudoniem. Je eigen naam vertalen is dus niet toegestaan. Ook mag het pseudoniem niet te veel lijken op je eigen naam.
- Voor Young Romantics tussen 12 en 20 jaar: vermeld naast je pseudoniem ook je geboortedatum op het script dat je instuurt.
- Deelname kost 10 euro.
- Een auteur mag meerdere keren meedoen. Wel moet de auteur hier verschillende pseudoniemen voor bedenken. Per verhaal betaal je 10 euro.

- Eenmaal ingediende verhalen mogen niet opnieuw ingestuurd worden of later aangepast. Inzending van een verhaal is definitief.
- Het auteursrecht blijft van de deelnemende auteurs
- Iedere auteur ontvangt een juryrapport tijdens het Valentijnfestival en later zal per e-mail het volledige rapport met alle verhalen en commentaren worden verzonden.
- Het verhaal moet romantisch zijn. Ook moet het een afgerond verhaal zijn. Stuur dus geen fragment van een langer manuscript in.
- Een inzending mag nog niet eerder gepubliceerd zijn.

Inzenden en deadline
- Het inzenden van je verhaal kan vanaf 1 september naar schrijfvalentijn@gmail.com
- De uiterste deadline is 30 september 23.59 uur.
- Ieder verhaal moet voorzien zijn van een pseudoniem.
- In de e-mail stuur je ook je echte naam- en adresgegevens mee, die zijn voor de factuur die je later van ons ontvangt.
- Je ontvangt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging.
- Na betaling van het inschrijfgeld van 10 euro per verhaal, is je inschrijving pas definitief. De factuur die je per mail krijgt toegestuurd, is tevens het entreebewijs voor het Valentijnfestival op 9 februari 2019.
- Betaling voor deelname moet uiterlijk 5 oktober binnen zijn.

Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018