Voor schrijvers door schrijvers
Sprookjeswedstrijd Schrijverspunt
van 1-8-2018 t/m 15-10-2018
Je boek te koop in alle boekwinkels
Voor € 7.50 per maand
De Zwarte Agenda:te koop in elke boekenwinkel
Ook te bestellen in onze webshop
Gezocht: columnisten, bloggers en verhalenschrijvers
Kijk bij extra schrijfmogelijkheden
Schrijverspunt geeft samen met jou je boek uit!
Ontvang een royalty, geen eigen kosten!
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!

Actuele schrijfwedstrijden

Actuele schrijfwedstrijden

Op Schrijverspunt is het meest complete overzicht van actuele schrijfwedstrijden en extra schrijfmogelijkheden in Belgie en Nederland te vinden. Als je een ervaring hebt met een schrijfwedstrijd of schrijfmogelijkheid dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Bekijk het overzicht van alle schrijfwedstrijden en schrijfmogelijkheden of kies de mogelijkheid per maand. In het menu bij Schrijfwedstrijden kun je je keuze maken. Per maand zijn de doorlopende  en extra schrijfmogelijkheden en de schrijfwedstrijden met een deadline in de betreffende maand zichtbaar. Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens bij extra schrijfmogelijkheden.

Je kunt ook zelf (gratis) een schrijfwedstrijd aanmelden.  Zie de mogelijkheid in het menu bij Schrijfwedstrijden.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Rating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star BlankRating Star Blank
 
Bif 48858452 Cm BStichting Poesia Amsterdam brengt op 1 december a.s. de tiende(!) editie uit van Literair Tijdschrift Poesia. Een bijzondere uitgave, die het weekend erop zal worden gepresenteerd tijdens de Beurs van Bijzondere Uitgevers in Paradiso. Het thema van de jubileumuitgave luidt: 'Ik zou zo graag...'
Wat heeft u nog te wensen, wat zou u ooit nog willen doen of bereiken? Het thema kan natuurlijk ook in abstractere vorm terugkomen in uw verhaal of gedicht. Laat uw schrijversbloed stromen en uw inspiratie de vrije loop! Inzendingen mogen max. 2xA4 omvatten en kunt u ons toezenden via: tekstbureaudeschrijftafel@gmail.com. Onder de makers van de geplaatste inzendingen (maximaal 20) wordt een boekenbon verloot.

Deadline: 1 november 2018

Bron: http://www.stichtingpoesia.nl/
Dit artikel delen?
Pinit Fg En Rect Red 20
sprookjeswedstrijd

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018