schrijfwedstrijden938x250

KLIK HIER VOOR HET GRATIS AANMELDEN VAN EEN SCHRIJFWEDSTRIJD!

Op Schrijverspunt een overzicht van alle actuele Schrijfwedstrijden in Belgie en Nederland. Wil je zelf een schrijfwedstrijd aanmelden? Dat is mogelijk en gratis.Voor aanmelding graag gebruik maken van onderstaand formulier. Bij geschiktheid plaatsen we de schrijfwedstrijd meestal binnen 5 werkdagen op onze website. 

Aanmelden Schrijfwedstrijd

Titel van de schrijfwedstrijd
Titel van de schrijfwedstrijd

Informatie over de wedstrijd ( doel,thema, jury, etc.)

Deadline van de wedstrijd:
Ongeldige invoer

Website waarop verdere informatie te vinden is
Ongeldige invoer

Desgewenst kun je een afbeelding van het wedstrijdlogo toevoegen
Ongeldige invoer

Je naam
Please let us know your name.

je emailadres
Please let us know your email address.

Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijverspunt is natuurlijk gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijverspunt op jouw website te plaatsen.
Wil je meer aandacht voor de schrijfwedstrijd? Dat is ook mogelijk. Na ontvangst van een betaling van € 25,- plaatsen we de schrijfwedstrijd als TIP in de rubriek 'Schrijfwedstrijden' en is de schrijfwedstrijd, random, te zien op de homepagina van Schrijverspunt!
Maak een keuze

Ongeldige invoer

Om de schrijfwedstrijd als TIP toe te voegen vragen we je om 25 euro (incl. BTW) over te maken naar IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U t.a.v. Schrijverspunt o.v.v. TIP

Helaas nodig om spam te voorkomen
Ongeldige invoer

'Oerkracht' is een nieuw tijdschrift dat een podium wil bieden aan kunstenaars, dichters, filosofen en verhalenschrijvers. Door middel van wedstrijden wordt naar avontuurlijk en origineel werk gezocht.

Ding mee naar publicatieruimte! Schrijf een verhaal of essay van max. 2500 woorden of maak een bloemlezing van eigen gedichten en stuur die in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor elk onderdeel gelden andere criteria. Het thema voor het onderdeel Essays is levensbeschouwelijk. Voor de andere onderdelen is het thema vrij. Ook is er verschil in de regelgeving ten aanzien van het aantal bladzijden en het plaatsen van afbeeldingen.
Voor wedstrijdreglementen, info over de jury's en tips zie www.tijdschriftoerkracht.nl.

Er kunnen max. 3 verhalen, max. 3 essays, 12 bladzijden poëzie en 12 bladzijden kunst (in woord en beeld) worden geplaatst.

De deadline is 15 november 2017.

De beste van elk onderdeel ontvangt 6 exemplaren van 'Oerkracht', een poëziebundel ter inspiratie en een digidrawing van expressionistisch kunstenaar Erika Stulp.
De tweede prijs van elk onderdeel bestaat uit een digidrawing van Erika Stulp.
Daarnaast worden in januari 2018 podia ingericht waarop de beste 2 van elk onderdeel de mogelijkheid krijgen om een kwartier voor publiek op te treden.

Wie zich met een inzending + postadres aanmeldt en het inschrijfgeld voldaan heeft, ontvangt automatisch een exemplaar van 'Oerkracht'.
Inschrijfgeld is 12,50. Voor studenten en minima 10,00. Als je eenmalig feedback wilt ontvangen betaal je 15,00, en studenten en minima 12,50.Deadline van de wedstrijd:: 15 november 2017

Website waarop verdere informatie te vinden is: http://www.tijdschriftoerkracht.nl
Pin It