Overzicht schrijfwedstrijden per maand

KLIK HIER VOOR HET GRATIS AANMELDEN VAN EEN SCHRIJFWEDSTRIJD!

Op Schrijverspunt een overzicht van alle actuele Schrijfwedstrijden in Belgie en Nederland. Wil je zelf een schrijfwedstrijd aanmelden? Dat is mogelijk en gratis.Voor aanmelding graag gebruik maken van onderstaand formulier. Bij geschiktheid plaatsen we de schrijfwedstrijd meestal binnen 5 werkdagen op onze website.

Aanmelden Schrijfwedstrijd

Titel van de schrijfwedstrijd
Titel van de schrijfwedstrijd

Informatie over de wedstrijd ( doel,thema, jury, etc.)

Deadline van de wedstrijd:
Ongeldige invoer

Website waarop verdere informatie te vinden is
Ongeldige invoer

Desgewenst kun je een afbeelding van het wedstrijdlogo toevoegen
Ongeldige invoer

Je naam
Please let us know your name.

je emailadres
Please let us know your email address.

Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijverspunt is natuurlijk gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijverspunt op jouw website te plaatsen.
Wil je meer aandacht voor de schrijfwedstrijd? Dat is ook mogelijk. Na ontvangst van een betaling van € 25,- plaatsen we de schrijfwedstrijd als TIP in de rubriek 'Schrijfwedstrijden' en is de schrijfwedstrijd, random, te zien op de homepagina van Schrijverspunt!
Maak een keuze

Ongeldige invoer

Om de schrijfwedstrijd als TIP toe te voegen vragen we je om 25 euro (incl. BTW) over te maken naar IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U t.a.v. Schrijverspunt o.v.v. TIP

Lid worden?
openingsavondBen je een student uit Vlaanderen of Nederland en heb jij literatuur in je vingers? Aarzel dan niet en zend je werk in voor onze wedstrijd! Er is een aparte competitie voor proza en poëzie. Meer informatie vind je in ons wedstrijdreglement, lees dat dus zeker goed.

Inzenden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je e-mail bevat het volgende:
 • Je volledige naam
 • Je pseudoniem (dit is de naam waaronder wij jouw tekst presenteren aan de jury)
 • Je e-mailadres
 • Je adres
 • Je onderwijsinstelling
 • Je opleiding
 • De titel van je inzending
 • De categorie waarvoor je instuurt (proza of poëzie)
 • Een kopie van je studentenkaart
 • Jouw inzending in PDF:
  • Voor poëzie: drie in het Nederlands geschreven gedichten die niet eerder gepubliceerd of bekroond zijn. De drie gedichten worden in één document verzameld en aldus ingezonden, aangezien de gedichten als geheel beoordeeld worden.
  • Voor proza: één in het Nederlands geschreven kortverhaal van maximum 3000 woorden dat niet eerder gepubliceerd of bekroond is.
Opgelet! Onvolledige inzendingen worden als ongeldigd beschouwd en zullen dus niet aan de jury voorgelegd worden! Bij inschrijving verklaar je jezelf akkoord met ons wedstrijdreglement. Je inzending is pas definitief na een ontvangstbevestiging. Duurt het langer dan vijf dagen voor je van ons hoort? Aarzel dan niet om je mail nog een keer te sturen! Deadline: 25 maart 2018

Contact

Contactpersonen: Marthe Verelst, Haike Delafontaine en Anna Bloemen E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Facebook:
Pin It
Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Webshop Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Lid worden?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.