Actuele schrijfwedstrijden

Overzicht schrijfwedstrijden per maand

KLIK HIER VOOR HET GRATIS AANMELDEN VAN EEN SCHRIJFWEDSTRIJD!

Op Schrijverspunt een overzicht van alle actuele Schrijfwedstrijden in Belgie en Nederland. Wil je zelf een schrijfwedstrijd aanmelden? Dat is mogelijk en gratis.Voor aanmelding graag gebruik maken van onderstaand formulier. Bij geschiktheid plaatsen we de schrijfwedstrijd meestal binnen 5 werkdagen op onze website.

Aanmelden Schrijfwedstrijd

Titel van de schrijfwedstrijd
Titel van de schrijfwedstrijd

Informatie over de wedstrijd ( doel,thema, jury, etc.)

Deadline van de wedstrijd:
Ongeldige invoer

Website waarop verdere informatie te vinden is
Ongeldige invoer

Desgewenst kun je een afbeelding van het wedstrijdlogo toevoegen
Ongeldige invoer

Je naam
Please let us know your name.

je emailadres
Please let us know your email address.

Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijverspunt is natuurlijk gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijverspunt op jouw website te plaatsen.
Wil je meer aandacht voor de schrijfwedstrijd? Dat is ook mogelijk. Na ontvangst van een betaling van € 25,- plaatsen we de schrijfwedstrijd als TIP in de rubriek 'Schrijfwedstrijden' en is de schrijfwedstrijd, random, te zien op de homepagina van Schrijverspunt!
Maak een keuze

Ongeldige invoer

Om de schrijfwedstrijd als TIP toe te voegen vragen we je om 25 euro (incl. BTW) over te maken naar IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U t.a.v. Schrijverspunt o.v.v. TIP

Captcha
Ongeldige invoer

Als je een ervaring hebt met een schrijfwedstrijd dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen. Bekijk de mogelijkheden per maand. Per maand zijn de doorlopende schrijfwedstrijden en de schrijfwedstrijden met een deadline in de betreffende maand zichtbaar.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
openingsavondBen je een student uit Vlaanderen of Nederland en heb jij literatuur in je vingers? Aarzel dan niet en zend je werk in voor onze wedstrijd! Er is een aparte competitie voor proza en poëzie. Meer informatie vind je in ons wedstrijdreglement, lees dat dus zeker goed.

Inzenden kan via inzending@literaireprijs.be. Je e-mail bevat het volgende:
 • Je volledige naam
 • Je pseudoniem (dit is de naam waaronder wij jouw tekst presenteren aan de jury)
 • Je e-mailadres
 • Je adres
 • Je onderwijsinstelling
 • Je opleiding
 • De titel van je inzending
 • De categorie waarvoor je instuurt (proza of poëzie)
 • Een kopie van je studentenkaart
 • Jouw inzending in PDF:
  • Voor poëzie: drie in het Nederlands geschreven gedichten die niet eerder gepubliceerd of bekroond zijn. De drie gedichten worden in één document verzameld en aldus ingezonden, aangezien de gedichten als geheel beoordeeld worden.
  • Voor proza: één in het Nederlands geschreven kortverhaal van maximum 3000 woorden dat niet eerder gepubliceerd of bekroond is.
Opgelet! Onvolledige inzendingen worden als ongeldigd beschouwd en zullen dus niet aan de jury voorgelegd worden! Bij inschrijving verklaar je jezelf akkoord met ons wedstrijdreglement. Je inzending is pas definitief na een ontvangstbevestiging. Duurt het langer dan vijf dagen voor je van ons hoort? Aarzel dan niet om je mail nog een keer te sturen! Deadline: 25 maart 2018

Contact

Contactpersonen: Marthe Verelst, Haike Delafontaine en Anna Bloemen E-mail: info@literaireprijs.be Facebook:
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

schrijversplekwelkom


Inloggen / Registreren / Persoonlijk menu

Je peroonlijk menu is na het inloggen zichtbaar!
   

Wegwijzer voor de website (Klik hier)

Klik op een van de mogelijkheden.

SCHRIJVERSPUNT

Schrijverspunt is een platform voor schrijvers, lezers en uitgevers. Je kunt op onze website terecht voor nieuwtjes en tips over schrijven en uitgeven.

SCHRIJVEN EN SCHRIJVERS

Informatie over schrijven, boeken over schrijven, cursussen, etc. Ook als je kennis wilt maken met andere schrijvers.

LEZEN EN BOEKEN

Informatie over boeken met recensies, boekfragmenten, boektrailers etc. Boeken die binnenkort verschijnen. Onze boekenwinkel en Boekenpartners.

ZELF SCHRIJVEN

Je kunt online meedoen aan vele schrijfactiviteiten, o.a. verhalen, blogs, columns en/of gedichten toevoegen of deelnemen aan een van de schrijfwedstrijden.

PUBLICEREN VAN JE WERK

Of je manuscript wordt uitgegeven door een uitgeverij, of dat je het uitgeven zelf (in eigen beheer) gaat doen - er komt veel bij kijken.

UITGEVEN MET SCHRIJVERSPUNT

Een boek in eigen beheer uitgeven is mogelijk bij Schrijverspunt Clusteruitgeverij. Uitgever Schrijverspunt geeft jouw boek uit zonder kosten voor jou!

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Uitgever Schrijverspunt

Veel plezier

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018