Actuele schrijfwedstrijden

Overzicht schrijfwedstrijden per maand

KLIK HIER VOOR HET GRATIS AANMELDEN VAN EEN SCHRIJFWEDSTRIJD!

Op Schrijverspunt een overzicht van alle actuele Schrijfwedstrijden in Belgie en Nederland. Wil je zelf een schrijfwedstrijd aanmelden? Dat is mogelijk en gratis.Voor aanmelding graag gebruik maken van onderstaand formulier. Bij geschiktheid plaatsen we de schrijfwedstrijd meestal binnen 5 werkdagen op onze website.

Aanmelden Schrijfwedstrijd

Titel van de schrijfwedstrijd
Titel van de schrijfwedstrijd

Informatie over de wedstrijd ( doel,thema, jury, etc.)

Deadline van de wedstrijd:
Ongeldige invoer

Website waarop verdere informatie te vinden is
Ongeldige invoer

Desgewenst kun je een afbeelding van het wedstrijdlogo toevoegen
Ongeldige invoer

Je naam
Please let us know your name.

je emailadres
Please let us know your email address.

Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijverspunt is natuurlijk gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijverspunt op jouw website te plaatsen.
Wil je meer aandacht voor de schrijfwedstrijd? Dat is ook mogelijk. Na ontvangst van een betaling van € 25,- plaatsen we de schrijfwedstrijd als TIP in de rubriek 'Schrijfwedstrijden' en is de schrijfwedstrijd, random, te zien op de homepagina van Schrijverspunt!
Maak een keuze

Ongeldige invoer

Om de schrijfwedstrijd als TIP toe te voegen vragen we je om 25 euro (incl. BTW) over te maken naar IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U t.a.v. Schrijverspunt o.v.v. TIP

Captcha
Ongeldige invoer

Als je een ervaring hebt met een schrijfwedstrijd dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen. Bekijk de mogelijkheden per maand. Per maand zijn de doorlopende schrijfwedstrijden en de schrijfwedstrijden met een deadline in de betreffende maand zichtbaar.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

willemfondsHet Willemsfonds Tongeren organiseert voor de eerste keer een poëziewedstrijd. Het thema van de wedstrijd is WIJSHEID, verwijzend naar de uil in het logo van het Willemsfonds.

WEDSTRIJDREGLEMENT

1. De wedstrijd staat open voor deelnemers die op 1 januari 2018 zestien jaar of ouder zijn. Uitgesloten van deelname zijn juryleden of familieleden daarvan en personen die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de organisatie van de wedstrijd.

2. Het bekend maken van deze wedstrijd gebeurt op een zo breed mogelijke manier.

3. Elke deelnemer stuurt één (1) gedicht in dat niet eerder werd gepubliceerd, noch op internet noch in gedrukte vorm. Het ingestuurde gedicht mag niet eerder bekroond, geselecteerd of genomineerd zijn in andere wedstrijden. Door deel te nemen verklaart de inzender zich akkoord met het wedstrijdreglement.

4. Het gedicht wordt tussen één (1) april en dertig (30) juni per post verstuurd naar:
De voorzitter van het Willemsfonds Tongeren, de Tieckenstraat 1, B-3700 Tongeren.

Het gedicht dient getypt te zijn in lettertype Arial 12 en op A4 papier, zonder afbeeldingen of andere opsmuk.

5. De toegezonden omslag bevat een afzonderlijke gesloten omslag met daarop aan de voorzijde het gekozen pseudoniem en daarin de persoonsgegevens van de inzender (voornaam, naam, adres, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres). Inzendingen die hieraan niet voldoen worden uitgesloten van deelname. Elke deelnemer zal een ontvangstbewijs ontvangen.

6. Deelnemers die plagiaat plegen op enigerlei wijze, die zich onder meerdere namen inschrijven of zich op één of andere manier aan fraude schuldig maken, worden uitgesloten. Idem voor onvoldoende gefrankeerde en onvolledige inzendingen.

7. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury.

8. De jury zal in eerste instantie 10 genomineerden en vervolgens drie prijswinnaars kiezen.

Aan de eerste prijs is een geldbedrag verbonden van 500 euro, aan de tweede prijs 125 euro en aan de derde prijs 50 euro. De namen van de genomineerden en de winnaars worden tijdens de proclamatie bekend gemaakt.

9. Deze laureaten worden minstens 14 dagen voor de prijsuitreiking , per brief of mail, door de juryvoorzitter verwittigd dat ze tot genomineerden behoren. Welke prijs ze behaalden wordt alleen meegedeeld tijdens de prijsuitreiking. De prijzen worden persoonlijk in ontvangst genomen of, bij verhindering, door een bij de organisator aangemelde vervanger.

10. Over de beslissingen van de jury en de uitslag is geen discussie noch briefwisseling mogelijk. De organisatie is niet verantwoordelijk voor niet ontvangen gedichten en het ingestuurde gedicht wordt niet teruggezonden.

11. De deelnemers behouden hun auteursrechten. Door deel te nemen aan de wedstrijd gaan zij er evenwel mee akkoord dat de organisatie vrijelijk, zonder melding en zonder financiële tussenkomst, gebruik kan maken van de ingediende gedichten.

12. De geselecteerde gedichten worden door de organisator gepubliceerd in een poëziebundel die vanaf de prijsuitreiking te verkrijgen is. Door deelname gaat men hiermee akkoord.

13. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 5 oktober 2018 in Bibliotheek De Velinx, Dijk 111, 3700 Tongeren.

Bron:https://www.willemsfonds.be/bijeenkomsten/detail/549/gedichtenwedstrijd-met-als-thema-wijsheid/about#.WuA7QIhuZPY

Dit artikel delen?
Pin It

Doorlopende schrijfactiviteiten

Betaalde bloggers gezocht

Schrijf jij graag over Ecommerce, SEO Etc. Ken jij veel van WoordPress, SEO, Marketing, etc etc. ? Kan jij op een duidelijke manier uitleggen waarom…

Bookbuster

BookBuster is een project van Schrijverspunt. In feite een schrijfwedstrijd met als dubbel doel (nog) minder bekende schrijvers een promotiekans te…
inspireerandeeren

Inspireer anderen!

Artikels schrijven: Voor wie, wat en welke content? Content is key. Daar zijn wij alvast van overtuigd. We willen van Tekstschrijvers.net een website…

Op zoek naar nieuwe columns

We publiceren periodiek een nieuwe column op Schrijverspunt. Jouw column is dus ook welkom. We plaatsen een column in volgorde van binnenkomst. Dus…

persoonlijke belevenis

Lezers van NRC Handelsblad en nrc.next vertellen over zichzelf. De redactie van de Achterpagina zoekt anekdotes van lezers. De rubriek verschijnt…

VrouwenQuiller

De VrouwenQuiller is een initiatief van VrouwenThrillers.nl. Sinds september 2009 houdt VrouwenThrillers.nl een open wedstrijd voor (aspirant)…
Tijd voor een column?
schrijfwedstrijd agenda

Wil je ons ook ontmoeten op de sociale media?

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018