Overzicht schrijfwedstrijden per maand

KLIK HIER VOOR HET GRATIS AANMELDEN VAN EEN SCHRIJFWEDSTRIJD!

Op Schrijverspunt een overzicht van alle actuele Schrijfwedstrijden in Belgie en Nederland. Wil je zelf een schrijfwedstrijd aanmelden? Dat is mogelijk en gratis.Voor aanmelding graag gebruik maken van onderstaand formulier. Bij geschiktheid plaatsen we de schrijfwedstrijd meestal binnen 5 werkdagen op onze website.

Aanmelden Schrijfwedstrijd

Titel van de schrijfwedstrijd
Titel van de schrijfwedstrijd

Informatie over de wedstrijd ( doel,thema, jury, etc.)

Deadline van de wedstrijd:
Ongeldige invoer

Website waarop verdere informatie te vinden is
Ongeldige invoer

Desgewenst kun je een afbeelding van het wedstrijdlogo toevoegen
Ongeldige invoer

Je naam
Please let us know your name.

je emailadres
Please let us know your email address.

Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijverspunt is natuurlijk gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijverspunt op jouw website te plaatsen.
Wil je meer aandacht voor de schrijfwedstrijd? Dat is ook mogelijk. Na ontvangst van een betaling van € 25,- plaatsen we de schrijfwedstrijd als TIP in de rubriek 'Schrijfwedstrijden' en is de schrijfwedstrijd, random, te zien op de homepagina van Schrijverspunt!
Maak een keuze

Ongeldige invoer

Om de schrijfwedstrijd als TIP toe te voegen vragen we je om 25 euro (incl. BTW) over te maken naar IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U t.a.v. Schrijverspunt o.v.v. TIP

Lid worden?
 1. bannerDe schrijfopdracht 2017/2018 is: schrijf een gedicht over het thema Gorcum en omgeving of over het thema DICHTBIJ. Inzenden kan tot 24.00 uur, 31 januari 2018.
 2. De Gorcumse Literatuurprijs wordt jaarlijks in september uitgeschreven, de sluitingsdatum is 31 januari in het opvolgende jaar.
 3. De Gorcumse literatuurprijs wordt in Nederland en Vlaanderen uitgezet via literaire tijdschriften, Schrijven magazine en Schrijven on-line, (regionale) pers, sociale media. In Gorinchem en omgeving zijn middelbare scholen rechtstreeks betrokken.
 4. De Gorcumse Literatuurprijs bestaat uit een jongerenprijs van 14 tot en met 19 jaar en een prijs voor volwassenen vanaf 20 jaar.
 5. Het ene jaar mag de inzending per persoon bestaan uit één verhaal van minimaal 400 tot maximaal 1500 woorden. Het volgende jaar uit één gedicht met maximaal 30 regels. De inzendingen mogen niet eerder zijn gepubliceerd of bekroond.
 6. Alleen Nederlandstalige inzendingen doen mee.
 7. Met nadruk: naam en adresgegevens moeten los van de inzending ingezonden worden. Naam en adresgegevens mogen niet op de inzending vermeld zijn.
 8. Met nadruk: alleen Word-bestanden worden beoordeeld. De inzending en de persoonsgegevens van de inzender krijgen dezelfde codering. De jury ziet alleen de inzendingen. Om te kunnen coderen is het noodzakelijk dat de inzending in Word wordt aangeleverd.
 9. De Gorcumse Literatuurprijs heeft altijd twee thema’s: een jaarlijks wisselend thema en het thema Gorcum en omgeving. Een van beide onderwerpen moet in het werkstuk terug te vinden zijn.
 10. De prijsuitreiking is aan het eind van het eerste kwartaal van het jaar. In 2018 is dit op donderdagavond 15 maart. De genomineerden krijgen rechtstreeks bericht. De andere inzenders ontvangen geen persoonlijk bericht.
 11. Inzenden kan alleen via de website www.gorcumseliteratuurprijs.nl. Volg de aanwijzingen op de website, en vul naam, titel van de inzending, leeftijd, emailadres, adres in. Is inzenden op deze manier onmogelijk, neem dan contact op via het contactformulier.
 12. De inzendingen worden meteen naar leeftijdsgroep opgesplitst bij ontvangst. Daarna wordt het inzendformulier en de inzendingen van hetzelfde nummer voorzien en vervolgens gaan alleen de inzendingen, zonder persoonsgegevens, naar de juryleden. Daarom kunnen de inzendingen alleen in Word aangeleverd worden. Andere formats worden niet in behandeling genomen.
 13. De inzending uploaden en samen met het ingevulde formulier onder Inzenden versturen.
 14. De jury is onafhankelijk. Lees bij jury en jurering welke juryleden in 2017-2018 meedoen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 15. Juryleden, bestuursleden van de Stichting Literaire Workshop, medewerkers van Boekhandel Cursief en van het literair tijdschrift Schoon Schip zijn uitgesloten van deelname.
 16. Bij uitzondering is het mogelijk dat de prijzen wegens gebrek aan kwaliteit niet worden toegekend.
 17. Door in te zenden aanvaarden deelnemers dit reglement.
 18. De Gorcumse literatuurprijs wordt door de Stichting Literaire Workshop uitgeschreven. De Stichting Literaire Workshop is onafhankelijk. Boekhandel Cursief heeft zich verbonden aan het organiseren van de Gorcumse literatuurprijs. De inspanning van Cursief is van praktische/organisatorische aard. De Stichting staat open voor en zoekt naar samenwerking met andere organisaties en instellingen die literair actief zijn en die zich achter de Gorcumse literatuurprijs willen scharen.

Bron: http://www.gorcumseliteratuurprijs.nl/
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Webshop Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Lid worden?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.