Overzicht schrijfwedstrijden per maand

KLIK HIER VOOR HET GRATIS AANMELDEN VAN EEN SCHRIJFWEDSTRIJD!

Op Schrijverspunt een overzicht van alle actuele Schrijfwedstrijden in Belgie en Nederland. Wil je zelf een schrijfwedstrijd aanmelden? Dat is mogelijk en gratis.Voor aanmelding graag gebruik maken van onderstaand formulier. Bij geschiktheid plaatsen we de schrijfwedstrijd meestal binnen 5 werkdagen op onze website.

Aanmelden Schrijfwedstrijd

Titel van de schrijfwedstrijd
Titel van de schrijfwedstrijd

Informatie over de wedstrijd ( doel,thema, jury, etc.)

Deadline van de wedstrijd:
Ongeldige invoer

Website waarop verdere informatie te vinden is
Ongeldige invoer

Desgewenst kun je een afbeelding van het wedstrijdlogo toevoegen
Ongeldige invoer

Je naam
Please let us know your name.

je emailadres
Please let us know your email address.

Het vermelden van schrijfwedstrijden op Schrijverspunt is natuurlijk gratis. Het enige wat we vragen is een link naar Schrijverspunt op jouw website te plaatsen.
Wil je meer aandacht voor de schrijfwedstrijd? Dat is ook mogelijk. Na ontvangst van een betaling van € 25,- plaatsen we de schrijfwedstrijd als TIP in de rubriek 'Schrijfwedstrijden' en is de schrijfwedstrijd, random, te zien op de homepagina van Schrijverspunt!
Maak een keuze

Ongeldige invoer

Om de schrijfwedstrijd als TIP toe te voegen vragen we je om 25 euro (incl. BTW) over te maken naar IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U t.a.v. Schrijverspunt o.v.v. TIP

Lid worden?
Ogeltje is op zoek naar nieuw schrijftalent.

ogeltjeKun je een leuk verhaal schrijven?
Altijd de ambitie gehad om te schrijven, maar komt het er vaak niet van?
Of schuilt er misschien een schrijftalent in jou en gaan we dit nu ontdekken…klim dan nu in de pen, leuk! Wat moet je doen?
- Schrijf een leuk en lief gedichtje 'op rijm' over een dier.
Je mag zelf kiezen welk dier dit is…. - het gedichtje mag max vijf coupletten hebben, dus niet te lang. - mail je gedichtje naar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - alle gedichten komen op deze pagina te staan, met vermelding van je voornaam - je kunt het gedichtje inzenden tot 30 januari 2018 dan kiest een vakkundige jury de winnaar. Wat kun je winnen buiten de eeuwige roem!
Ik maak voor jouw gedicht een illustratie op maat en deze krijg je natuurlijk in het groot thuisgestuurd. Kun je zelf niet schrijven, maar ken je wel iemand die dat vast wel kan….app/mail (of tag via facebook) dan diegene! Deze schrijfwedstrijd staat ook op de Ogeltje Facebook pagina.

Bron: https://www.ogeltje.nl/c-4223815/schrijfwedstrijd/
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2018