Voor schrijvers, door schrijvers

Actiepagina 'Bedankt!

'We willen de cruciale werkers in deze lastige tijd een hart onder de riem steken.
Alle schrijvers in België en Nederland krijgen in de maand mei de mogelijkheid om een verhaal of gedicht in te sturen voor deze actie. Het gaat om lezenswaardige en vooral boeiende verhalen/gedichten waarin een willekeurige cruciale werker een rol speelt. Een jury kiest uit alle inzendingen de 50 beste verhalen/gedichten. De gekozen 50 verhalen/gedichten worden opgenomen in een bundel met de titel 'Bedankt!'. De bundel verschijnt als fysiek boek, e-boek en luisterboek en is te koop in elke (online-)boekenwinkel in België en Nederland.

De actiepunten:

Gratis e-boek voor alle harde werkers

Schrijverspunt stelt een gratis e-boek van de bundel beschikbaar voor elke Belgische of Nederlandse harde werker in deze coronacrisis. Vanaf juni a.s. is dit e-boek eenvoudig en gratis te downloaden op deze website. Leden van Schrijverspunt kunnen het e-boek daarnaast ook zelf gratis doorsturen naar werkers in de cruciale functies.

Gratis boeken voor organisaties/instellingen

We streven ernaar om zoveel mogelijk fysieke boeken gratis voor de harde werkers beschikbaar te stellen. Elke hulp om dit mogelijk te maken is welkom. Door mee te doen aan een van de onderstaande acties kunnen we elke keer een pakketje gratis boeken naar een organisatie/instelling met deze harde werkers sturen.

2 verkochte boeken = 1 gratis boek

Voor elke twee verkochte fysieke bundels stelt Schrijverspunt ook zelf een gratis bundel (plus verzending) beschikbaar.

Bij aankoop €20.- = 1 gratis boek

Bij elke bestelling met een waarde van €20,- of meer stelt Boekwinkel LekkerBoek een gratis bundel (plus verzendkosten) beschikbaar.

Doneren voor gratis boeken

Bezoekers van Schrijverspunt kunnen ook eenvoudig zelf € 2.50 doneren voor verzending van gratis boeken.

3 gratis boeken voor jouw harde werkers

Voor € 18.50 kun je 3 boeken naar een door jou gewenst adres laten sturen. Zo bepaal je zelf welke harde werkers in ieder geval een boek ontvangen.

Meer mogelijkheden?

Heb je zelf een leuk idee om de harde werkers te bedanken namens de schrijvers? Laat het ons gerust weten en dan onderzoeken we of het mogelijk is je voorstel in te passen in deze schrijfactie.

Heb je een bedrijf of vertegenwoordig je een onderneming/organisatie waarbij je ook deze actie wilt ondersteunen met een gift, een bestelling voor de bundel of anders? Laat het aub aan ons weten.

Stuur je opmerkingen naar: info@schrijverspunt.nl
Dit artikel delen?