T.g.v een storing zijn er mogelijk problemen bij bepaalde gebruiksmogelijkheden. We onderzoeken momenteel de oorzaak en werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Schrijfopdracht

Ken jij ook van die momenten waarop je totaal geen inspiratie hebt en niet tot schrijven kunt komen? Misschien kan het lezen of uitvoeren van een schrijfopdracht je helpen om je creativiteit aan te spreken. Zo omzeil je je eigen gewoontes en vaste manieren in je schrijven.
Kijk bij de verschillende schrijfopdrachten om mee te doen.

Ga s.v.p. naar het overzicht van deze schrijfactiviteit om ook jouw verhaal/gedicht toe te voegen.

401 Hits

Publicatie op:
Het onverwachte feest
De auto stopte vlak naast me op het trottoir. Er zat een man in van rond de dertig. Hij keek naar me en zei: ‘Kom naast me zitten, dan maken we een ritje.’ ik vroeg me af of het verstandig was om te doen wat hij zei, toch deed ik het. ‘Wat gaan we doen?’ vroeg ik. ‘Niet veel bijzonders.’ wat bedoelde hij daarmee? Wat bijzonder is verschild per persoon. ‘Impulsief van je om zonder aarzelen in mijn auto te stappen.’ zei hij. ‘Ik kan prima voor mezelf opkomen.’ antwoordde ik. ‘Is dat zo?’ vroeg hij. ‘Waar gaan we heen?’ ik vond het wel een beetje eng worden en had spijt dat ik zomaar was ingestapt. ‘Jij weet echt van geen ophouden hè? We gaan naar het park.’ zei hij. ‘Naar het park?’ vroeg ik. ‘Zo laat nog?’ Het was 10 uur. ‘Ja.’ We reden richting het park waar hij uitstapte. Ik wilde de deur opendoen, maar hij was me voor. ‘Kom maar.’ Hij stak zijn hand uit. De hand was glad en voelde zacht aan toen ik hem vastpakte. ‘Volg mij maar.’ Dat deed ik. We liepen hand in hand naar het meer. ‘Ga maar zitten.’ ineens kwam mijn hele familie eraan. ‘Gefeliciteerd met je verjaardag Felicy!’ riepen ze. Wat een leuke verassing! Ik dacht dat iedereen het vergeten was, ik had geen felicitaties gekregen vandaag. ‘Kijk eens omhoog?’ Ik deed wat mijn moeder zei en keek omhoog. Ik zag een vallende ster, wat een perfecte timing! We hebben tot laat in de avond gefeest. Toen iedereen naar huis ging bleef ik nog even. Het werd heel koud. Ik kon maar beter naar huis gaan. Ik ritste mijn jas dicht en draaide me om. 

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen review mogelijkheid.

Feedback voor schrijfactiviteiten

Review voor: "Het onverwachte feest"

© Lieke Annemijn Vos
14.07.20
Feedback:
Aanvulling oude waardering.
  • Schrijfkwaliteit
    3.0/5
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig

In elke boekenwinkel: