Artikelen
Webshop categorieën
Webshop producten
Commentaar
PLG_SEARCH_PAGEBUILDERCKSEARCH
Leden
Zoeken - Inhoud
Gezocht: nieuwe columns voor Schrijverspunt!
Kijk bij Schrijfactiviteiten
Fijne feestdagen
Ook meedoen aan onze wensactie in december?
Maak kans op een boekenpakket!
Wintertijd

Wensactie 2019

Jouw positieve boodschap voor 2019

We leven in een bijzondere tijd. Daarbij hebben we het wel gehad met al die negatieve uitingen op met name de sociale media. Graag horen we gewoon weer blijde berichten. Een boodschap waar we vrolijk van worden of energie uit halen. We dagen je uit om een positieve boodschap of wens, in welke vorm dan ook, te schrijven voor het jaar 2019. Dat mag een gedicht, een wens, een afbeelding, een oneliner, een filmpje, een quote of wat dan ook zijn, als het maar de lezer helpt met een mooie start voor 2019.
Door mee te doen maak je kans om gratis een boekenpakket thuis te ontvangen!
De voorwaarden:
  • Plaats een positieve boodschap voor het jaar 2019 op de website van Schrijverspunt.
  • Je tekstuele boodschap mag niet langer zijn dan 350 tekens.
  • Bij gebruik van afbeeldingen etc. van anderen ben je zelf verantwoordelijk voor de mogelijke auteursrechten.
  • Inzendingen zijn mogelijk tot en met 15 januari 2019
We publiceren de ontvangen boodschap op de website van Schrijverspunt. De redactie kan inzendingen, zonder verdere toelichting, weigeren te publiceren resp. een geplaatste boodschap verwijderen. Het gaat hierbij om de vraag of bij de boodschap sprake is van voldoende respect voor anderen, fatsoen en of geen sprake is van puur commerciële belangen.

Iedereen kan meedoen en elke positieve boodschap is welkom. Inloggen of lid worden is niet noodzakelijk. We ondersteunen deze actie ook op Twitter en Facebook.

Onder de inzenders verloten we meerdere boekenpakketten (min. 4 nieuwe boeken per pakket). Hoor je bij de gelukkigen dan ontvang je het boekenpakket gratis thuis.  Dat lijkt ons nog eens een positief begin van het jaar!
Om in aanmerking te komen voor een van de gratis boekenpakketten is het wel noodzakelijk dat we weten wie je bent, anders is verzending niet mogelijk. Door eerst, voor het plaatsen van de boodschap, in te loggen, weten we dat automatisch, maar anders vragen we je op een andere manier je identiteit (naam, email, facebook, twitteraccount, etc)  kenbaar te maken bij het bericht.

Meedoen is mogelijk door op de afbeelding hieronder te klikken.

We zijn erg benieuwd naar je boodschap voor 2019.

Klik hier om je wens toe te voegen
Teksten en afbeeldingen van deze website mogen alleen met schriftelijke toestemming gebruikt worden. © Schrijverspunt 2019
https://www.lekkerboek.nl/