Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijfactiviteiten

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt

Schrijfactiviteiten om van te genieten en/of aan mee te doen.

Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

Tips voor de redactie

hints en tipsHet motto van schrijverspunt is: 'Voor schrijvers door schrijvers'. Op Schrijverspunt is al veel informatie te vinden, kunnen leden meedoen aan schrijfactiviteiten, etc. Maar we streven altijd naar beter. De mening van onze bezoekers en leden is daarbij belangrijk. Daarom stellen we suggesties erg op prijs. Die ontvangen we spontaan per e-mail, door gebruik te maken van polls en, tot voor kort, mbv een panel maar in deze nieuwe rubriek kunnen alle leden direct zelf een tip geven.

Leden van Schrijverspunt kunnen de redactie van Schrijverspunt een hint of tip geven om de website nog aantrekkelijker te maken. Andere leden kunnen vervolgens aangeven of de gegeven suggestie kan rekenen op instemming of juist niet. Als de suggestie en de getoonde belangstelling duidelijk is zal de redactie een reactie geven.

Dat kan betekenen dat de redactie de suggestie, geheel of gedeeltelijk, in uitvoering neemt dan wel besluit, bv door gebrek aan draagvlak, technische- of financiële mogelijkheden of omdat het niet aansluit bij de visie, deze niet of nog niet in uitvoering te nemen.

Klinkt misschien wat zwaar, maar het kan ook om hele praktische zaken gaan als het vergroten van het gebruikte lettertype als leden dit prettiger zouden vinden, de behoefte aan een nieuwe schrijfactiviteit, etc.

O.b.v. vele reacties denken we dat Schrijverspunt door veel bezoekers en leden als een prettige website wordt ervaren maar als het nog beter kan dan horen we dat graag. Heb je een suggestie of idee over hoe we onze website en de geboden mogelijkheden kunnen verbeteren? Dat willen wij graag weten! Ook jouw suggestie is dus welkom!

klikhier om de redactie een tip of hint te geven of om suggesties van andere leden* te bekijken.
* Zodra we suggesties ontvangen hebben natuurlijk.
Dit artikel delen?
(De gemiddelde waardering is 5 door 1 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief