Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijfactiviteiten

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt

Schrijfactiviteiten om van te genieten en/of aan mee te doen.

Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

Schrijvers gezocht

Voor schrijvers, door schrijvers...

schrijvers gezochtSchrijverspunt is de plek voor beginnende schrijvers die zich willen ontwikkelen in het schrijven en de ervaren schrijvers die meer willen publiceren en zich voorbereiden op de uitgifte van een boek.

Om die reden zijn er op Schrijverspunt veel informatieve artikelen te vinden over het schrijven in het algemeen, het werken aan een manuscript, het publiceren van je werk, het uitgeven van een boek, etc. Voorbeelden zijn te vinden in de betreffende rubrieken.

Maar er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen, nog onbekende feitelijkheden, onbelichte zaken, etc. We weten dat er onder onze leden de nodige kennis en ervaring is met bepaalde onderwerpen en thema's. Kennis en ervaringen die we graag willen delen met de bezoekers van de website die die kennis en ervaringen (nog) niet bezitten en juist gebaat zijn met die informatie.

Heb jij de nodige ervaringen of kennis op de genoemde gebieden en zou jij die met ons willen delen? Dat stellen we erg op prijs en is een ruggensteuntje voor de andere schrijvers. Door jouw ervaringen en kennis kunnen anderen leren en mogelijk optimaler schrijven. Onderschat daarbij jezelf niet. Wat voor jou wellicht nu onbelangrijk lijkt kan voor anderen waardevolle informatie zijn. Ben je daarnaast ook b.v. nog werkzaam als manuscriptbegeleider of heb je bv zelf een tekstbureau dan is het delen van informatie een mooie manier om je visitekaartje af te geven.
 

Onze dank

Als we je artikel, van minimaal 500 woorden, publiceren dan:
  • Ontvang je als schrijver een kortingsbon voor onze boekwinkel. Je kunt dan gratis een boek naar eigen voorkeur uitkiezen.
  • Of, als je werkzaam bent als manuscriptbegeleider, tekstredacteur, etc. kun je gratis informatie over je bedrijf toevoegen.
klikhiervoor meer informatie of mee te doen.
Dit artikel delen?

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief