Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijfactiviteiten

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt
Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

Jouw verhaal gratis als BookBuster?

Door BookBuster krijgen minder bekende schrijvers een serieuze kans.

BookBuster is een project van Schrijverspunt om (nog) minder bekende schrijvers een publicatiekans te geven.

Het is de manier om aan anderen je schrijfwerk te vertonen. Dat is mogelijk door een lezenswaardig verhaal van minimaal 25000 woorden te schrijven. Is je verhaal volgens de redactie van Schrijverspunt geschikt dan publiceren we het als e-boek. Het e-boek is vervolgens te koop in de boekenwinkel van Schrijverspunt en bij de Boekenpartners van Schrijverspunt.


In de volgende fase beoordelen we de populariteit van je verhaal. Dat doen we o.a. door te kijken naar de koopbelangstelling, mogelijke reacties en commentaren, reviews e.d. van het e-boek.

Blijkt er publieke belangstelling te bestaan dan geven we jouw verhaal gratis uit. Het verschijnt dan als fysiek boek met jouw verhaal (dus geen bundel) en is te koop bij de reguliere boekhandel in België en Nederland. Er zijn voor jou als deelnemer aan dit project geen kosten verbonden. Vanzelfsprekend behoud je de volledige auteursrechten en ontvang je 10% royalty over elk verkocht boek. En zo kan jouw verhaal binnenkort zomaar in de boekwinkel liggen!

 

Grijp deze kans en geef je visitekaartje af als schrijver!klikhier2

Dit artikel delen?
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)