Voor schrijvers, door schrijvers

Schrijfactiviteiten

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt

Schrijfactiviteiten om van te genieten en/of aan mee te doen.

Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

Een reisverhaal neemt je mee

reisverhaalEen reisverhaal wordt inhoudelijk bepaald door het feit dat reiservaringen en de entourage van vreemde landen en volkeren er de belangrijkste elementen van vormen. Anders dan een reisverslag is het geen rapportage aan een belanghebbende, maar is het bedoeld voor een breder publiek. Een reisverhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Geen dagboek of vervolg! Bij een reisverhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1000 woorden.
Belangstelling om reisverhalen te lezen of een eigen reisverhaal toe te voegen? De mogelijkheid is te vinden nij de schrijfactiviteit 'Korte verhalen'.
Klik hier om naar de schrijfactiviteit te gaan.