De schrijfopdracht

Schrijfopdrachten op Schrijverspunt
 • Een verhaal in maximaal 500 woorden. Elk verhaal dient te beginnen met een vaste, hierna te kiezen, eerste zin en eveneens te eindigen met een vastgestelde zin.
 • Wil je ook een schrijfopdracht publiceren op Schrijverspunt? Dat is mogelijk door eerst in te loggen (lid worden is gratis). Je kunt een keuze maken uit een van de opties (we wijzigen de opties regelmatig).
 • Schrijvers stellen je waardering en/of commentaar bij een artikel erg op prijs!

  Een artikel beoordelen? Breng dan s.v.p. een stem uit  door op de gewenste(1-5) ster te klikken. (5 sterren is de hoogste waardering)
 • Optie 1.

  Schrijf in maximaal 500 woorden een verhaal met als eerste zin:
  De auto stopte vlak naast me bij de rand van het trottoir.
  en als laatste zin:
  Ik ritste mijn jas dicht en draaide me om.
 • Optie 2.

  Eerste zin:
  Ze keek me aan op een wel heel venijnige manier.
  en als laatste zin
  We gaven elkaar een hand, twijfelden even en kusten elkaar toen innig.
 • Optie 3.

  Eerste zin:
  De bank in het park, waar nooit iemand zat, was bezet...
  en als laatste zin:
  Pas uren later ontdekte ik dat ik mijn telefoon miste.
 • Optie 4.

  Heb jij een leuke beginzin en eindzin voor een nieuwe optie? Stuur ons aub een bericht!
  (zie contact onderaan de pagina)

Schrijfactiviteiten

Schrijfactiviteiten op Schrijverspunt
Op schrijverspunt zijn veel schrijfactiviteiten te lezen en te waarderen. Het is voor lezers een mooie manier om het werk van (nog) minder bekende schrijvers te ontdekken. De gepubliceerde inzendingen zijn soms pareltjes, een plezier om te lezen, leuk of gewoon wel aardig en bij uitzondering niet echt de moeite waard... De verschillende schrijfactiviteiten zijn altijd te vinden en te bekijken via het menu.

gratis40Leden kunnen gratis een verhaal, gedicht, etc. inzenden en publiceren. Na de publicatie van een inzending is deze o.a. te vinden in de betreffende rubriek en bij je profiel. Een mooie manier om ervaringen op te doen en anderen kennis te laten maken met jouw werk. 

Na publicatie van een inzending kunnen bezoekers een verhaal, gedicht etc. een waardering geven of een commentaar toevoegen. Maak a.u.b. gebruik van die mogelijkheid. Schrijvers stellen een reactie erg op prijs!

Daarnaast kun je ook meedoen aan een van de schrijfwedstrijden uit het overzicht op Schrijverspunt. Voor deelname aan de getoonde schrijfwedstrijden is directe aanmelding bij de betreffende organisator noodzakelijk. 

De schrijfopdracht. Net iets lastiger...

schrijfopdrachtSchrijf een verhaal in maximaal 500 woorden. Je verhaal dient te beginnen met een vaste, door jou, uit de mogelijkheden, te kiezen, eerste zin en eveneens te eindigen met een vastgestelde zin. Je kunt een keuze maken uit een van de opties (we wijzigen de opties regelmatig).

Meedoen is gratis en een mooie manier om een nieuwe ervaring toe te voegen aan je schrijfwerkzaamheden.
Bezoekers kunnen hun waardering laten blijken door een waarderingscijfer te geven voor jouw schrijfopdracht of een commentaar toe te voegen.

Wij en anderen zijn erg benieuwd naar jouw uitvoering van de schrijfopdracht. Het toevoegen van een schrijfopdracht is gratis maar het is wel noodzakelijk om eerst in te loggen.

klikhierom naar de Schrijfopdrachten te gaan.
Dit artikel delen?
Pin It

Schrijfactiviteit, Schrijfopdracht

(Gemiddelde waardering 5 met 1 waardering(-en)

Login of registreer om een reactie te plaatsen