schrijfactiviteiten op schrijverspunt

Meedoen voor leden is gratis!

Op zoek naar nieuwe columnsten

We publiceren periodiek een nieuwe column op Schrijverspunt. ouw column is dus ook welkom. We plaatsen een column in volgorde van binnenkomst.
Dus denk je dat je in staat bent een puntige lezenswaardige column te schrijven? Grijp dan nu je kans om ons te laten meegenieten van je schrijfwerk. Een mooie manier om jezelf te presenteren.

 Jouw column

We bieden jou graag de kans om jouw werk op onze homepage te etaleren. Een gastcolumn is een geschikt middel om lezers kennis te laten maken met jouw kijk op de wereld en jouw schrijfstijl. Je werkt op een leuke manier (schrijvend!) aan jouw naamsbekendheid.
 
Voorwaarden
 • Een column is een puntig stuk, geschreven vanuit het oogpunt van de columnist.
 • Probeer de essentie te pakken en gebruik maximaal 500 woorden.
 • Vermaak, kietel, plaag of ontroer de lezer, maar probeer grof, beledigend of kwetsend taalgebruik zo veel mogelijk te vermijden.
 • Zorg ervoor dat jouw column foutloos is. Columns die te ingrijpend geredigeerd moeten worden, kunnen we helaas niet publiceren.
 • Omdat gastcolumns meestal niet direct gepubliceerd kunnen worden, willen we je vragen geen columns in te sturen die gaan over de actualiteit. Wat nu ‘hot news’ is, is over een paar weken alweer vergeten.
Tips
Tips nodig bij het schrijven van een column: je vindt er hier tien die de moeite van het lezen waard zijn.
 
Insturen column

Na eerst in te loggen kun je een column toevoegen. Let op je column is na het toevoegen niet gelijk zichtbaar! Afhankelijk van het aantal inzendingen kan het zelfs enkele weken duren voor publicatie.

Hierklikken120

Dit artikel delen?
Pin It

Schrijfactiviteit, Column

 • Hits: 2394

Laatste gepubliceerde inzendingen

 • 19-07-19 18:53

  Geboren voor seks deel twee

  Feuilleton Jane Doo 2
  Amanda keek door haar wimpers naar de wereld om zich heen. Langzaam kwam ze aan de oppervlakte met een vaag bonzend gevoel in haar hoofd. Van beneden…
 • 19-07-19 18:34

  Het huis onder de boom

  Verhalenwedstrijd Maike de Jongh 3
  Van alle tuinen die hij onderweg was gepasseerd, sprong deze toch wel het meest in het oog. De eik, sterk en fier, had zijn armen beschermend om het…
 • 19-07-19 17:38

  OPLUCHTING

  Poëzie-battle Rebelle van Reymerswael, schrijfgek 1
  Ze hadden in haar stad,een leuke date gehad.En nu kwam zij,naar zijn boerderij.Dolgelukkig omhelsden ze elkaar,maar plots liet hij daar,een…
 • 19-07-19 15:42

  Mijn allereerste keer

  Poëzie-battle Vera Bijma 12
  Als ik jou zie word ik vrolijkAls ik jou zie ben ik blijAls ik jou zie voel ik vlindersHeb jij dat ook bij mij? (Dit is mijn allereerste gedichtje -…