In samenwerking met Schrijven Magazine organiseert Uitgeverij Cargo / Tomas Ross Crime een schrijfwedstrijd. ledereen wordt uitgenodigd om een spannend kort verhaal te schrijven, op basis van een eerste alinea geschreven door Tomas Ross. De professionele jury selecteert vervolgens vijf finalisten. Deze finalisten mogen deelnemen aan een masterclass van Tomas Ross. De schrijver van het beste verhaal wint bovendien individuele coaching van de master zelf.

Verder krijgen alle finalisten een boekenpakket met Nederlandse kwaliteitsthrillers uit het fonds van Tomas Ross Crime en Uitgeverij Cargo. De jury bestaat uit Tomas Ross, Marjolein Schurink (uitgever) en Chris Kooi (redacteur) van uitgeverij Cargo. De winnende verhalen worden gepubliceerd op Schrijven Online en in Alice XL

DE OPDRACHT

Tomas Ross heeft onderstaande introductie tot het korte verhaal geschreven. Schrijf op basis daarvan één of enkele hoofdstukken van maximaal 2000 woorden, beschrijf de plot in twee zinnen en geef het verhaal een passende titel.

Er ging een golf van opwinding door Daphne heen toen ze de donkerblauwe Volvo herkende die de parkeerplaats van het hotel op draaide. Eindelijk! Nerveus kwam ze overeind en liep naar de receptie. Chris, haar jeugdliefde, haar minnaar. Getrouwd maar bijna gescheiden en hier in Frankrijk om met haar gelukkig te worden. Het afgelopen jaar hadden ze elkaar op zijn zakenreizen als projectontwikkelaar een paar keer heimelijk ontmoet, steeds in een ander hotelletje, maar nu zou het definitief zijn. Ze stond stil omdat ze de stem van een man hoorde. ‘Muller,’ zei hij tegen de receptionist, ‘Chris Muller uit Den Haag. Ik heb eergisteren een kamer gereserveerd en betaald.’ ‘Ah, bien sür. Bienvenue, monsieur Muller. Chambre douze.’ Ze wilde nog een stapje naar voren doen maar haar benen weigerden. Ze staarde verbijsterd naar de man die met zijn koffer achter de receptionist de trap op liep. Wie hij ook was, dit was niet Chris.

Stuur je inzending uiterlijk 1 september naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. Tomas Ross crime-schrijfwedstrijd’.

Bron: Cargo
Pin It

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

Nieuwe leden:

Contact

Contactgegevens:

Nederland:
Schrijverspunt
p/a Molenkampspark 7
7607LD Almelo
Nederland

België
Schrijverspunt
p/a Krijtstraat 47
3770 Riemst
België

Zakelijk:


IBAN: NL86 TRIO 0198 5602 06 / BIC: TRIONL2U
t.a.v. Schrijverspunt
KVK : 67629369
Belgie: 0669.636.728
BTW: 857099796B01

Op de website is de nodige informatie te vinden. Veel antwoorden op vragen zijn te vinden bij  'FAQ' . Daarnaast blijft het natuurlijk altijd mogelijk om direct contact met ons op te nemen. Klik hieronder!

Hierklikken

Wil je dat we je bellen? Geef dat dan aan in de e-mail en we bellen je z.s.m. Privacy

Volg ons ook op de sociale media:
twitter facebook instagram linkedin

Meer over Schrijverspunt

Hierklikken120

Schrijverspunt Clusteruitgeverij

Hierklikken120

Uitgever Schrijverspunt

Hierklikken120
Stemmen voor
de shortlist
Schrijverspunt
Stimuleringsprijs
tot 1-10-2017?
Teksten en beelden op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd - overname alleen met schriftelijke toestemming. © 2017 Schrijverspunt.nl, All Rights Reserved.