Ingrid Karsten

Vandaag

© Ingrid Karsten op 01.05.2022.

Vandaag was weer zo’n niksdag! Ik zou naar Gouda gaan maar dat is niet doorgegaan. Mijn vriendin speelt toneel maar ik had opeens geen zin meer en kreeg honger. Zo gaat het elke keer weer. Ze speelt in een spel over het Joods verzet en het stuk heeft heel veel succes. Ik vind het erg jammer dat ik er niet heen ben gegaan maar het is steeds die enorme angst om te gaan. Wat als ik moet plassen en wat als ik moet poepen dus ga ik niet. Léon had mijn haar mooi geföhnd en we waren op weg maar alles was dicht en eenmaal thuis na het eten had Léon er geen zin meer in. Het stuk komt op de televisie maar ik had Monique graag gezien. Nu komt Monique hier heen en dat vind ik ook leuk en dan gaan we lunchen in Italy. Maar zo’n voorstelling had ik wel willen zien. We hadden goede plaatsen. Vandaag ben ik toch even buiten geweest en het weer was goed maar de straten waren uitgestorven en ik had direct een aanvaring met twee tieners die aan het wachten waren in de Coop. De enige winkel die open is. Helaas. Ik blijf onvolwassen en voel me daar niet zo goed bij maar ik doe mijn best. Misschien straks nog even naar buiten maar ik blijf het eng vinden. Wat is er toch voor vreselijks met me aan de hand? Monique zal niet boos zijn of zo maar ik mis alle leuke dingen. Ik heb haar vanochtend nog opgebeld en wilde al om half elf gaan. Monique werkt met moeilijk opvoedbare kinderen voor wie ze scholing moet zoeken en is altijd bezig! Gaat graag op vakantie en heeft net als ik een maatje te veel maar ze is heel sociaal en lief. Ja ik ben blij dat ik jou ken Monique!

Amstelveen, 1 mei 2022

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 496
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Gestolen Kus

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.