Gustaaf van camp

Richtlijnen gedicht 2

© Gustaaf van camp op 26.05.2022.

Gemaild

From terstond@makeitthisone.eu

To. Gustaaf

Gewaardeerde,

Dank u voor uw feedback.

Natuurlijk zijn wij ons bewust van het feit dat woord en andere kunstenaars vaak minder onderlegd zijn in macro economische evenwichten en bedrijfseconomische of/en in de bijzondere beroepen richtlijnen. Maar uw opmerking is in zijn essentie juist, al wijst de beschrijving op een duidelijke irritatie, die geventileerd moest worden. In die mate zelfs dat met deze bevestiging van nog enigszins therapeutische meerwaarde helemaal geen sprake meer kan zijn.

Temeer uw analyse in zijn geheel correct is . Het is inderdaad zo dat bij ons in Nederland, lid van de EU en dit als volwaardig lid dus ook inzake monetair beleid, en daarenboven een voortrekker-van fiscale harmonisatie binnen deze Europese organisatie, er geen sociale bijdrage dient betaald te worden op auteurs rechten. Dat gebeurt trouwens momenteel bij geen enkel lid van de EU. Dus kan ik toch een tweede element toevoegen in de interpretatie van het in zijn doel voorbijschietende fiscale stimuli . Waarbij ik vrij zeker ben dat u ondertussen hoofdschuddend de lezing van deze uiteenzetting heb stop gezet, wil ik u meegeven dat dit uitgebreide antwoord zal voldoen aan de richtlijnen van de centrale overheden aangaande feedback op de fiscale wetten en uitzonderingen , meer bepaald naar de groepering van de duurzame dichters , die ondermeer, meer dan 567 woorden van meer dan 2 letters dient te bevatten.

Met onze zegel,
Voorzien van digitale datum,
??
Terstond

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 351
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

James Von Leyden: Onheil in Marrakesh

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.