Gustaaf van camp

Kroniek duurzame voeding1

© Gustaaf van camp op 30.05.2022.

Kroniek van de implementatie van duurzaam voedsel 

Zoals jullie weten, waren er in het verleden grote problemen met het onderhouden van het menselijk lichaam. Grootste probleem, die bijna het einde van onze planeet betekende, was de voedsel industrie. Die er ook is in geslaagd het project WORLDFOOD geruime tijd te bezoedelen. 

Gelukkig kwam de dag dat de wet van 2032/10/08 13H50M00 die de grenzen stelde waarbinnen de AIone (Artificial Intelligent one) een oplossing moest vinden om de honger uit de wereld te helpen. 

De oplossing werd op dezelfde dag om 13H50S01 gevonden en om 13H51S00 aan de mensheid opgelegd:      

 Iedereen die niet wilde deelnemen moest zoals steeds naar PLANB. Daar werden de mensen verzameld om te laten wennen aan de nieuwe situatie zonder al te moeten meedraaien in het systeem

De rest van de bevolking werd getransporteerd gedurende het volgende uur naar de dicht bijzijnde voedingsplaats om daar de nieuwe voeding ontvangen dat door AIseven werd ontwikkeld en door AIfood, die werd ontworpen door AIfour, werd geproduceerd.

Vanaf dan kreeg elke mens ter wereld elke maand zijn specifieke voedselprik met synthetische voeding die voor energie zorgde voor de rest van de maand.

Waarbij het probleem van besmettingen, voedsel allergieën, lichaamsgewicht, ziektes , etc… allemaal onder controle kwam. En iedereen een perfect gezond lichaam had, waarmee bewegen aangenaam was en geen straf.

Waarbij in 1 klap kon gestopt worden met landbouw en dieren slachten en daarmee de gehele voedsel productie zodat ook alle mensen daarin werkzaam waren konden stoppen met werken en naar het new life statuut konden overgaan

AIeleven, die gespecialiseerd was in genot, verschaffende en vervangende, producten te ontwikkelen had ,ondertussen al het product SMELY uitgebracht, waarbij de reukzin zo werd aangestuurd door korte dampen dat men de heerlijkst gerechten kon ruiken en zo intens dat het een overdonderende ervaring was in vergelijking met de ervaring van het traditionele  proeven dat als ongenaakbaar werd beschouwd.

Om 16H30S55 op  2032/10/08 waren alle bewoners van de aarde bekeerd en was er 0% interesse om de klok persoonlijk terug te draaien

 

 

 

 

 

 

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 333
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Kees Kooman: Anton Geesink, de man die alles anders deed

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.