Nancy vd Ruit

Hete stalker

© Nancy vd Ruit op 05.05.2022.

Tien jaar geleden heb jij je, van de ene op de andere dag, in mijn leven gewurmd. Ik wist toen eigenlijk al niet goed wat ik met je aanmoest. Alles heb je eraan gedaan om mij het leven zuur te maken, om mij mijn vrouwelijkheid en sensualiteit af te nemen, maar toch bleef ik jou accepteren zoals je was. Iedereen heeft geleden door jouw aanwezigheid in mijn leven. Keer op keer, liet je mij wanhopig en uitgeblust achter wanneer je langs was geweest. Ontelbare hete en stomende momenten zijn er tussen ons geweest, zeker in de eerste jaren van onze gecompliceerde relatie. Momenten dat jij mijn bloed liet koken en ervoor zorgde dat ik alleen nog maar aan jou kon denken, hunkerend naar verlossing. Zelfs nu, na al die jaren, krijg je het nog steeds voor elkaar dat het bloed mij naar de wangen stijgt zodra je in mijn buurt bent. Het ergste is, dat ik in al die jaren niet de enige vrouw voor je ben geweest. Er zijn er zoveel meer, waar jij die intieme en hete momentjes mee hebt gehad.

Nu ik enigszins los van je begin te raken, voel ik mij geroepen om je te verraden. Verraden, zoals jij dat met mij en mijn lichaam hebt gedaan. Ik voel een onbedwingbare behoefte om samen te zweren met al die andere vrouwen die je ook jarenlang hebt gemanipuleerd. Alle onschuldige en nog onwetende vrouwen zullen dus voor je gewaarschuwd zijn en weten wat ze te wachten staat, wanneer jij je ook in hun leven wringt. Toch zijn er ook dingen die je mij niet afhandig hebt kunnen maken, mijn veerkracht, doorzettingsvermogen, mijn humor en positieve kijk op het leven. Ze zijn alleen maar sterker geworden door de jaren heen, door alles wat we samen hebben meegemaakt.

Ondanks dit alles, besef ik, dat je weer aantocht bent. De vertrouwde warmte, diep onderin mijn buik, zwelt aan en verspreidt zich bloedheet door mijn lichaam. Mijn hartslag stijgt en ademhaling versnelt, de allesoverheersende hitte werkt zich omhoog naar mijn hals en gezicht. Mijn bloed kookt, zweetdruppeltjes tussen mijn borsten. Snel ruk ik mijn vestje open en zal je, voor de zoveelste keer, kalm en gelaten mijn lichaam over laten nemen.
Ik zucht diep en laat het gebeuren, verdomme, weer een opvlieger.

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  06.05.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Leuk verhaal. Goed geschreven.
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 257
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Ryans Bed - Tijan

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.