Ingrid Karstenx

Coronatest

© Ingrid Karstenx op 04.02.2022.

Gisteren ben ik al vroeg opgestaan om een Coronatest te doen
Het was koud op straat maar ik heb echt mijn best gedaan om me niet te storen aan de haastige mensen op straat met norse blik
Ik was aan de buurt om tien over negen en ik vond de test vrij vervelend.
Shamir heeft Corona gekregen en is van de test meteen naar ons toegekomen, wat ik vreemd vond want ze had naar huis moeten gaan.
Ze is gewoon gaan werken en ligt nu ziek in bed.
Ik ben een beetje boos op haar dat ze is gaan werken en niet aan anderen denkt maar dat doet ze altijd, ze gaat voor haar werk. Nu moesten wij ons ook laten testen en dat hebben we gedaan en ik ben gelukkig negatief bevonden en daar ben ik blij om. Ik ben 7 februari jarig en ik wil het wel vieren en ik moet nodig naar de tandarts. En naar de kapper! Ik denk dat ik bij de zeeman een klem koop met een elastiekje en mijn haar even opsteek. Ik kom nog steeds niet graag buiten hoewel ik daar veel inspiratie opdoe. De volgende keer probeer ik weer eens een gedicht te schrijven. Ik heb naast me een prachtig verzamelbundel van de gedichten van Komrij. Hij is mijn favoriet. En Toon Hermans vind ik grappig! Wie niet leest, heeft niet geleefd. Maar het is een vrij passieve bezigheid vind ik zelf. Misschien morgen toch weer even naar buiten en de dingen kopen. Ik mag nu ook even ergens koffie gaan drinken. Ik ontvang graag een reactie!

Amstelveen. 4 februari 2021

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 594
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Aprilynne Pike: Wings 2 - Spells

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.