Ingrid Karstenx

bezinning

© Ingrid Karstenx op 08.06.2022.

Lieve lezer,

Het is vandaag regenachtig en saai in huis. Niet veel gedaan en had naar de kapper moeten gaan maar heb het niet gedaan want ik had er geen zin in. Nu ga ik dinsdag. Geen zin in is wat ik steeds weer doe en mijn leven verziekt. Geen afspraken kunnen nakomen, dat soort dingen. Het verziekt alles. Mijn tandarts blijft geduldig, "Ik denk dat ik u niet in rekening breng,’ zei hij maar u moet wel komen. Nu is het weer uitgesteld tot maandag en dan verzin ik geen excuses meer. Het leven is niet zo leuk als je geen doel hebt en ik word overal afgewezen vanwege mijn leeftijd. Les wil ik niet meer geven, geen Nederlands meer dat heb ik een hele tijd al gedaan en nu Was Im plannen heeft om deze kant uit te komen wil ik hem graag helpen. Het is een aardige jongen maar hij wil dat ik met zijn moeder spreek en ik ben best verlegen. Hij hoopt hier werk te vinden maar hij heeft geen visum. Ik ga hem helpen met een school en wat dingetjes maar hij kan niet bij ons intrekken. Hij zal een appartement moeten gaan zoeken en eerst een hotel. Was Im is 20 jaar en erg naief. Ik heb al over hem geschreven. IS dit een brei? Nee een opsomming van feiten, ik mis Ellen heel erg. Ze was mijn beste vriendin en wil nu geen contact meer. Ik hou veel van haar! ZE is grappig, nuchter en erg down to earth. Het leven gaat niet over rozen maar ik kom wel weer bij een verhaal als ik me ertoe aanzet.

Het gaat jullie goed.

Amstelveen, 8 juni 2022

Enthousiast over deze inzending?

We nodigen je graag uit om je mening te geven over deze publicatie. Dat is mogelijk door een commentaar van jou toe te voegen en/of door een waardering te geven. Klik hieronder s.v.p. op het gewenste item!

 • Jouw commentaar toevoegen? Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Dat is mogelijk in de tekstbalk

  Voeg hier je commentaar toe...
  You are a guest ( Sign Up ? )
  or post as a guest
  Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

  Wees de eerste om commentaar te geven.

  25.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  maaike wil je eens kijken bij het theelepelvrouwtje! Ik heb graag feedback hierover! Dank je wel! Liefs Ingrid
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  10.06.22
  Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
  Beter dan je vorige blog. Moet Was Im niet Wasim zijn? Ik hoop dat je snel uit de 'geen zin' brei komt. Het klinkt me in de oren alsof je enigszins depressief bent. Sterkte!
  Show more
  0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Ingrid Karstenx 12.06.22
   ik ben niet engigszins depressief hoor maar ik vind het geen stijl van kunnen dat je dat zegt
   • Ingrid Karstenx 14.06.22
    @Clammy nee een dagboek is geen beter idee want ik vind dat men best mag weten wat er in me omgaat. Maar ik ben niet depressief en ik wil erover ophouden. Ik ben somber maar niet depressief. Ik schrijf om me te kunnen uiten ik ik schrijf goed. Ik wil geen eindeloze analyses van mijn stukken. Dank je wel
   • Maaike Vissers 13.06.22
    @Ingrid2 Een blog schrijven op het internet over hoe je je voelt terwijl je je gevoelens prive wilt houden? Dat lijkt me contraproductief? Is een dagboek dan geen beter idee?
   • Ingrid Karstenx 13.06.22
    @Clammy nee dat is het niet en ik ben idd vrij somber maar ik houd het liever privé, dank je wel
   • Maaike Vissers 12.06.22
    Depressie is geen schande. Dus waarom zou het onkies zijn erover te praten?
  Je kunt ook een waardering geven voor deze publicatie!
 • Graag jouw waardering voor de kwaliteit van deze inzending: 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.
  Schrijf een commentaar
  PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE
   
  Je kunt ook een commentaar toevoegen voor deze publicatie!
 • Toelichting

  Op Schrijverspunt kun je in principe bij elke publicatie, d.m.v. een commentaar en/of een waardering, je mening geven. Alleen als een auteur feedback niet op prijs stelt is de mogelijkheid niet zichtbaar. De praktijk heeft geleerd dat de meeste auteurs feedback op prijs stellen. We nodigen je dan ook graag uit om je mening te geven over een publicatie. Dat is op twee manieren mogelijk:

  Commentaar

  Je kunt jouw commentaar geven op een publicatie of reageren op een ander commentaar of reactie.
  • Je kunt jouw commentaar toevoegen in de tekstbalk (Voeg hier je commentaar toe...) van het blok commentaar. Je commentaar is dan direct zichtbaar. Bij je commentaar kun je b.v. ook een emoji toevoegen.
  • Wil je een reactie toevoegen bij een ander commentaar of reactie? Klik dan bij het betreffende commentaar op 'Reageer'. ook dan verschijnt er een mogelijkheid om je tekst toe te voegen.
  • Elk commentaar is welkom. Dus geef gerust aan als je de publicatie met plezier hebt gelezen, maar ook opmerkingen over de stijl en het taalgebruik van de publicatie worden op prijs gesteld. Een mooie manier voor auteurs om eigen schrijfwerk te verbeteren.
  Commentaren of reacties lezen.
  • Bij elke publicatie kun je de commentaren of reacties lezen. Op de homepagina is daarnaast ook nog eens een overzicht van de actuele commentaren/reacties te vinden.
  • Wil je een bericht ontvangen van nieuwe commentaren/reacties dan kun je dat bovenin het blok Commentaar aangeven bij 'Ontvang een bericht bij nieuwe commentaren' of als je zelf een commentaar of reactie geeft.
  • Wil je alleen de commentaren zien bij een publicatie en geen reacties daarop? Klik dan bovenin het blok Commentaar op 'Inklappen alles'.
  Voorwaarden:
  Schrijvers en dus ook wij stellen een commentaar bij een publicatie erg op prijs. We proberen daarbij de mogelijkheid op Schrijverspunt om feedback te geven liefst zonder regels te laten. Dat vraagt alleen soms wat tolerantie en misschien wat invoelingsvermogen voor de ander. Samengevat respecteer elkaar.
  Is een commentaar of reactie volgens jou ongepast? Door met je muis over het commentaar of de reactie te gaan verschijnt er rechts een vlaggetje. Klik daar op om dit te melden bij websitebeheer.

  Waardering:

  Je kunt  commentaar geven op een publicatie, maar het is ook mogelijk om een waardering in cijfers te geven. Bij een waardering gaat om een beoordeling door jou van de kwaliteit van de publicatie. Je kunt kiezen uit 5 mogelijkheden om op te stemmen. 1=minimaal, 2=matig, 3= voldoende, 4=goed, 5=perfect.  De waardering is anoniem.
Hits: 408
Lekkerboek voor betaalbaar leesplezier
Tweedehands boeken
Nu opruiming!

Sebastiaan Smits en Marieke Frankema: De Turfheksen - De Mistmonsters

- Klik hier!-

Meer publicaties lezen of zelf meedoen aan een schrijfactiviteit?

Klik op een van de mogelijkheden.