SCHRIJFACTIVITEIT: ROMANTISCH VERHAAL

Een romantisch verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages ingegeven zijn door liefde, jaloezie, liefdesverdriet, overspel, aantrekkingskracht, erotiek en dergelijke.  Een romantisch verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een romantisch verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1250 woorden.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Shibariverrassing

Publicatie: | Louisa Weijenbergh

Ik hoop dat Pas nog wakker is, bedenk ik me terwijl ik de oprit oprijd. Door een spoedopname vlak voor de overdracht naar de nachtdienst was ik een uur later thuis dan normaal.
Wanneer ik de deur open zie ik dat er twee brandende kaarsjes in de gang staan. Door het openen van de deur blaast de wind ze echter gelijk uit. Blij verrast gniffel ik even omdat het nu wel pikkedonker is in de gang. Goed, de toon is gezet en ik voel een golf van opwinding door mijn lijf.
In de deuropening naar de woonkamer staat Pas op me te wachten. Hij is gehuld in zwarte doorschijnende kleding en heeft een zwart zijden lint in zijn handen. Zonder een woord te zeggen gebaart hij mij dat ik me om moet draaien.
Ik vind het vreselijk geil wanneer Pas de leiding neemt tijdens de seks en besluit te gehoorzamen.

Wanneer ik me omdraai en merk dat het me zenuwachtig maakt, moet ik eventjes lachen. Direct voel ik de ferme handen van Pas die mijn schouders vastpakken. 'Mijn plan was om je te blinddoeken en als je niet snel stopt met giechelen zal ik het lint ook om je mond moeten binden,' fluistert hij. Ik voel zijn warme adem in mijn hals en merk dat hij dichterbij me gaat staan. 'Oké, dat laatste was een grapje, natuurlijk, maar ik ga je flink uit elkaar trekken vanavond, schatje,' terwijl hij het satijnen lint om mijn hoofd bindt. Aan de hand begeleid hij me richting onze slaapkamer. Sensueel, zoals alleen hij dat kan, kleedt hij me uit waarna hij me op een stoel zet. Op de achtergrond klinken de duister erotische tonen van de filmmuziek "Eyes wide shut".


'Wil je deze even vasthouden?' en ik voel dat Pas mij de uiteinden van een bondagetouw in mijn handen drukt. Nieuwsgierig en bloedgeil doe ik wat er gevraagd wordt.
Ik weet dat Pas de afgelopen weken flink geoefend op Shibari. Met behulp van filmpjes op YouTube bracht hij de meest prachtige harnassen aan bij de etalagepop die in de slaapkamer staat. Het zou de eerste keer zijn dat hij mij vast zou binden.
Zijn perfectionisme maakt echter dat ik me volkomen veilig voel bij dit idee. Ik weet dat hij volledig geconcentreerd is en mij een prachtig symmetrisch harnas aan gaat meten.

Alle Jezus, wat ben ik geil zeg.
Pas legt zijn hand zachtjes op de achterkant van mij hoofd en drukt me naar zich toe. Op het moment dat hij mijn lippen raakt duwt hij het puntje van zijn tong bij me naar binnen.
Juist!
Het lukt me nog nèt om beheersd te antwoorden op zijn kus. Eén, twee keer. Aan zijn ademhaling merk ik dat Pas flink geil is. Heel rustig laat hij touwen langs mijn blote lichaam glijden. 'Niet te strak zo?' Vraagt hij liefdevol. Met een klein knikje bevestig ik dat alles goed gaat. Ik voel me heerlijk en ben blij dat hij vandaag vooral een sierlijk harnas in gedachten heeft zodat ik alles gewoon kan blijven bewegen.

Wanneer hij klaar is haalt Pas voorzichtig de blinddoek van mijn hoofd en ik mag het kunstwerk bewonderen. 'Wow! Wat tof is dit zeg,' en ik draai een aantal rondjes voor de spiegel om alle details in mij op te nemen. Met een klein sprongetje vlieg ik in zijn armen. 'Bedankt, lieverd voor deze ontzettend gave ervaring,' en, nog steeds bloedgeil, leg ik mijn vingertoppen langzaam op zijn schouderbladen zodat ik mijn nagels in zijn rug kan drukken. Tergend langzaam breng ik mijn nagels naar beneden totaan zijn billen. Met mijn beide handen pak ik hem stevig vast en druk hem tegen me aan. 'Hé joh,' fluistert hij terwijl van schrik zijn bovenlichaam in een golvende beweging naar voren komt. 'Ik was dominant vandaag, weet je nog?!'

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
18.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Best Ewalt,
Ik vind het fijn dat jij zo kritisch leest! Je hebt mij ook al geholpen en ik vind het fijn dat je echt je best doet om anderen te helpen. Ik weet niet wat ik van dit stukje moet denken. Ik denk dat jij de dominante vrouw was in dit spel. Je bent ook harstikke mooi! Maar ja het is niet autobiografisch! Wat heb jij tegen de liefde. Ik heel veel ha ha. x Ingrid
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louisa Weijenbergh 19.07.22
  Dank voor de lieve complimenten. Ik moet bekennen dat je opmerking over al dat leed bij mij heeft gezorgd dat ik eens een ander slag verhalen plaats. Helemaal autobiografisch is het niet, helemaal verzonnen ook niet...
  Ik hou daarentegen heel veel van de liefde maar je zal er een reden voor hebben x
  • Ewald Hagedorn 20.07.22
   @Louisaw Hoi Louisa, je moet niet mij beantwoorden, maar Ingrid. Zij vindt jouw tekst plat, niet ik. De manier waarop Schrijverspunt de reacties door elkaar husselt, zorgt vaker voor verwarring.
  • Louisa Weijenbergh 20.07.22
   @Ewald Het is nu eenmaal een beetje controversieel om een erotisch verhaal te plaatsen, hier op schrijverspunt. Ik herken me niet in "platte seks" omdat het hier feitelijk niet over gaat. Het gaat hier om te spanning, wederzijds respect en liefde
  • Ingrid Karsten 19.07.22
   @Ewald sorry voor de naamfout! Ik weet dat Louisa dit heeft geschreven maar ik vind het fijn dat jij stukjes uitdiept en kritiek geeft. Ik heb niets tegen je verhalen Louisa maar het is platte seks en je voelde je gebruikt en dat kan ik waarderen! Ik had mijn kritiek niet tegen Ewald moeten richten maar tot jou! Groetjes
  • Ewald Hagedorn 19.07.22
   Louisa, lees de reactie van Ingrid nog eens goed terug... Vooral ook de aanhef daarboven!
 • Ewald Hagedorn 19.07.22
  Beste Ingrid, je reageert hier op een stukje van Louisa. Ten onrechte denk je dat ik het heb geschreven. Verder heet ik geen Ewalt maar Ewald (dat heb ik je al vaker laten weten).
17.07.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Goed en beeldend geschreven, Louisa. In mijn beleving meer een erotisch verhaal dan een romantisch verhaal. Een moeilijk genre, omdat het snel plat en ordinair wordt, maar dat weet je te vermijden.

Piepklein puntje. Vlak na elkaar schrijf je:

Alle Jezus, wat ben ik geil zeg
...merk ik dat Pas flink geil is...
...nog steeds bloedgeil

Drie keer is net iets te veel van het goede. Hiermee dreig je een heel klein beetje uit de bocht te vliegen. Bruikbare synoniemen eventueel zijn hitsig, opgewonden, wellustig. Met de slotzin sluit je het geheel mooi af. Herpakt Pas zijn dominante rol of heb jij die van hem overgenomen? Voor de lezer een vraag, voor de schrijver een weet.
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.