SCHRIJFACTIVITEIT: ROMANTISCH VERHAAL

Een romantisch verhaal kenmerkt zich doordat de handelingen, gedachten en gesprekken van de personages ingegeven zijn door liefde, jaloezie, liefdesverdriet, overspel, aantrekkingskracht, erotiek en dergelijke.  Een romantisch verhaal is altijd een compleet en zelfstandig leesbaar verhaal. Fragmenten uit gepubliceerde manuscripten of vervolgverhalen zijn niet toegestaan!
Bij een romantisch verhaal geven we de voorkeur aan maximaal 1250 woorden.

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

De Dominant

Publicatie: | Louisa Weijenbergh

Pets!
Klinkt het enge geluid van het zweepje dat jou toebehoort. Vanavond. De pijn die ik voel is intens en vult iedere ader in mijn onderlichaam. De klap van zojuist voelde ik niet eens, zo siddert mijn lijf.
Mijn handen zitten aaneengebonden vast aan de spijlen van het bed. Ik ben geblinddoekt. Mijn enkels zijn beide vakkundig aan een uiteinde van een spreidstang bevestigd.
Ik kan, zoals ze zeggen, geen enkele kant op waardoor ik zal moeten toegeven aan Mijn Dominant

Pratend, zonder een enkel woord, in oorverdovende zinnen spreken we uit wat onbesproken is. Horen we elkaar, zonder te luisteren. De kamer is gevuld met niets. Niets anders dan opwinding, adrenaline, zweet en lichaamsvocht. Ik voel dat we langzaam naar een , wat heet, climax toewerken.
Toch?
Dit is het spel waar we in de loop van jaren toch wel ontstellend goed in zijn geworden.
Toch?
De lust. Het verlangen naar je aanraking, naar pijnigen of iets wat jouw fysieke aanwezigheid in de kamer zou kunnen bevestigen. Doe iets! Pak me, neuk me. Doe iets!
Op de toppen van mijn geile kunnen, schreeuw ik het uit. Ik voel mijn clitoris uiteenvallen in honderden piepkleine diamanten deeltjes. Ze vullen ieder op hun eigen wijze de kamer op hun eigen prachtig akoestische manier....

'Dusss....' fluister je me vijf minuten later in mijn oor. Morgen weer?'

 

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
25.08.22
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik heb het graag gelezen Louisa ;)
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.