Voor schrijvers, door schrijvers

Quote

Een quote is een aanhaling of een citaat, ofwel een weergave van wat iemand gezegd heeft. Quotes zijn vaak wijsheden en soms ook beroemde uitspraken. Het verschil met enkel wijsheden is dat bij een quote in principe de bron bekend is: wie wordt er geciteerd. Wij en anderen zijn erg benieuwd naar jouw quote. De quote mag van jezelf zijn of een leuke door jou gevonden quote van een ander. Dan wel even de bedenker benoemen.
Aantal gepubliceerde inzendingen: 377

Coronacrisis(6)

Crisisbestrijding vraagt om daadkracht, geen halve maatregelen.

Dit artikel delen?
Auteur van dit artikel:
© Harry Boerkamp
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Hits: 71
Publicatie op .
Tags: Quote

Geef een waardering voor: "Coronacrisis(6)"

Geschreven door Harry Boerkamp . Geplaatst in Quote.
Klik op de naam of afbeelding van de auteur voor meer informatie.
Grammatica & Spelling:
Passend in deze rubriek:
23.09.20
Feedback:
en dan vraag ik me af welke maatregelen je wilt treffen Harry want er zijn er al genoeg. Ik vind het jammer dat er nog geen vaccin is eigenlijk en zou meer van de regering verwachten. Jij dus ook! Vr gr Ingrid Karsten
Grammatica & Spelling:
Goed
Passend in deze rubriek:
Ja
  • Lezenswaardig:
    80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Harry Boerkamp 23.09.20
    Bedankt voor je reactie, Ingrid. Als ik hoor dat er in feite een strijd is geweest tussen de laboratoria van ziekenhuizen en commercieele laboratoria bij het testen van besmetting, dan erger ik me ontzettend aan. Iemand had de verantwoordelijkheid daarvoor moeten nemen. Wetende dat de huidige besmettingen voor zo'n 60-70 % bijjongeren vandaan komen, zou het beleid veel meer op de jongeren gericht moeten zijn. Ook maatregelen als de horeca een uur eerder dicht doen, zijn halfslachtig en zijn geen oplossing voor de problemen.

Jouw feedback hier?

Dat is mogelijk met een waardering en/of jouw commentaar te geven.
Ook kun je reageren op commentaar van anderen.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen. Door een waardering te geven bepaal jij dus mede de continuïteit in publicatie van een inzending!