Publiceren op websites

Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Publiceren op websites e.d.

Terugblik zoekt schrijvers!

Terugblik is een rubriek op Schrijverspunt. Een rubriek waarbij een beperkt aantal leden/schrijvers periodiek een terugblik gegeven op de afgelopen periode. Dat kan door een column, een blog, een persoonlijke ervaring, een analyse, een anekdote, etc. Als er maar een relatie is met de voorafgaande periode. Kortom vrijheid voor de schrijver!

Van een vast team van schrijvers mochten we de afgelopen periode al heel veel mooie terugblikken ontvangen. Wellicht heb je bij het lezen van een van die terugblikken wel eens gedacht; dat zou ik ook wel willen doen!

Dt is nu mogelijk. Ten gevolge van andere drukke werkzaamheden hebben twee vaste schrijvers voor deze rubriek besloten om te stoppen. Om die reden is er nu plaats voor nieuwe schrijvers om eigen schrijfwerk te vertonen.

Als schrijver voor deze rubriek verwachten we minimaal een maandelijkse inzending van jouw terugblik op de voorafgaande periode. Publicatie zal plaatsvinden in een vaste frequentie en volgorde. Binnen een besloten groep op de Schrijversplek is onderling overleg en afstemming mogelijk.

Belangstelling?

Stuur ons een e-mail met een korte introductie van jezelf en je motivatie om mee te doen en wellicht is binnenkort ook jouw terugblik te bewonderen.

Hierklikken120

Dit artikel delen?
Pin It
  • Hits: 595

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Login of registreer om een reactie te plaatsen