Voor schrijvers, door schrijvers
Publiceren op websites

Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Publiceren op websites e.d.

Inspireer anderen!

Artikels schrijven: Voor wie, wat en welke content?

Content is key. Daar zijn wij alvast van overtuigd. We willen van Tekstschrijvers.net een website maken waar elke schrijver zijn plekje verdient. Iedereen moet kunnen schrijven wat hij wil. We zijn er van overtuigd dat regelmatig schrijven ervoor zorgt dat je een bepaalde schrijfstijl zal ontwikkelen. Je leert nieuwe dingen kennen en je leert om te gaan met social media. Zo bouw je weer connecties op en dit zorgt voor meer opdrachten. Misschien het belangrijkste: Je bouwt een reputatie op. Mensen kennen jou en ook zoekmachines weten jou te vinden.

https://i2.wp.com/tekstschrijvers.net//img//2016/05/Content-schrijver.jpg?resize=300%2C188&ssl=1 300w, https://i2.wp.com/tekstschrijvers.net//img//2016/05/Content-schrijver.jpg?resize=768%2C483&ssl=1 768w" sizes="(max-width: 528px) 100vw, 528px" width="528" height="332">

Daarnaast mogen we zeker de gevorderde schrijver niet vergeten. Misschien heb je bepaalde expertises, maar weten anderen dit niet? Of schrijf je al wel, maar heeft het niet het effect dat je wilt bereiken? Of schrijf je al enorm veel, maar wil je jouw naamsbekendheid vergroten? Ook dan is Tekstschrijvers zeker iets voor jou!

Aan welke voorwaarden moet je voldoen om te mogen schrijven?

  • Kennis van SEO, SEA, Social media, marketing, jezelf, … Tekstschrijvers is een website bomvol content, geschreven voor en door tekstschrijvers. Natuurlijk is het belangrijk dat je een passie hebt voor een bepaal onderwerp. Welk onderwerp dat is, bepaal jij.
  • Enige kennis van WordPress. Deze website is gebouwd op het Content Management System (CMS) WordPress. Een erg gebruiksvriendelijk systeem dat toelaat om op een snelle manier artikels te schrijven. Je kunt nagaan hoeveel bezoekers jouw artikels lezen en hoe je deze kunt verbeteren. Heb je geen kennis van WordPress? Dan leren wij jou met plezier met WordPress werken!
  • Zin en tijd om te schrijven. Dit is de belangrijkste voorwaarde. Je moet tijd en zin hebben om te schrijven. Je moet gemotiveerd zijn om teksten te schrijven en jouw doelgroep te boeien. Schrijf je graag en kan je er tijd voor vrijmaken? Dan hebben wij jou nodig.
  • Sociale media kennis. Weet je veel van Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Youtube of van ze allemaal? Dan hebben we een plaatje vrij voor jou als expert. Naamsbekendheid en promotie is nodig om bezoekers over de vloer te krijgen. Trek de aandacht en werk met ons samen.

Bekijk zeker de richtlijnen in verband met het schrijven van content op Tekstschrijvers. Zo weet je waar je aan begint. Je krijgt er wel vele voordelen voor terug. We leggen graag onze tekstschrijvers in de watten.

Bron: https://tekstschrijvers.net/content/

Dit artikel delen?
  • Hits: 1138
(De gemiddelde waardering is 0 door stem(-men)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Reacties   

# SiteEduard bering 29-08-2018 16:03
De link werkt niet
# Link staat ook (klikbaar) onder het artikelRedactie Schrijverspunt 29-08-2018 21:37
# meld me graag aan.eduard bering 29-08-2018 07:42
Ik schrijf nu regelmatig op mijn eigen website blogs. Ik vind het leuk en altijd weer een uitdaging om een onderwerp te bedenken en mij daar over uit te weiden. waar kan ik mij aanmelden?
# aanmeldenRedactie Schrijverspunt 29-08-2018 10:59
https://tekstschrijvers.net/content/

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen