Voor schrijvers, door schrijvers
Publiceren op websites

Zin om vaker een column, blog, etc te publiceren? Kijk dan eens hieronder voor het actuele overzicht. Een mooie manier om je schrijfwerk aan anderen te laten zien en een extra kans om je visitekaartje af te geven.

Als je een ervaring hebt met een van deze mogelijkheden dan kun je een commentaar toevoegen en/of een beoordeling geven. Anderen kunnen daar hun voordeel mee doen.

Heb je zelf een website en/of actief op de sociale media en behoefte aan enthousiaste schrijvers? Je kunt hier gratis jouw website, etc. toevoegen.

Publiceren op websites e.d.

Gezocht: nieuwsschrijvers en columnisten

MijnSerie is op zoek naar leuke collega’s die net zoveel van series houden als zij.

Achter MijnSerie zit een heel team van vrijwilligers die onder andere recensies, columns en nieuwsberichten schrijven en uiteraard mensen die al die berichten nakijken en publiceren. MijnSerie kan altijd schrijvers gebruiken, vooral voor nieuwsberichten en columns.
Zou jij het leuk vinden om ons enorm gezellige en geweldige schrijversteam te versterken?

Wat zoeken we?
* Al die nieuwsberichten op MijnSerie komen het meest van internet, ook van persberichten of tips. Dus struin jij vaak het internet af om naar serienieuws te zoeken en kun/wil je dat ook omzetten in een nieuwsbericht voor MijnSerie schrijf je dan vandaag nog in om schrijver te worden.
* Lees je de columns op MijnSerie en heb je dan zelf een leuk idee voor een column gerelateerd aan alles wat met series te maken heeft? Schrijf je dan ook in. Je komt terecht in een gezellig team van serieliefhebbers die met hun hobby series kijken iets meer doen dan de gemiddelde kijker. En wat is er nu leuker dan series kijken combineren met schrijven over series?

Wat krijg je er voor terug?
* Als je minimaal twee nieuwsberichten per week schrijft en/of één column per maand krijg je gratis het Premium account en ben je van harte welkom bij de schrijvers-borrels die MijnSerie jaarlijks organiseert.

Wat moet je doen?
* Stuur je proefnieuwsbericht; neem daarvoor een nieuwsbericht die je hebt gelezen op het internet en maak er mooi eigen nieuwsbericht van. In je eigen woorden en met eventuele aanvullingen zoals kijkcijfers datums of awards, naar jos@mijnserie.nl. Voeg eventueel het originele nieuwsbericht bij.
* Of stuur je column op van maximaal 750 woorden naar jos@mijnserie.nl en voeg je bij het leukste schrijversteam van Nederland.

 

Bron: https://www.mijnserie.nl/nieuws/vacatures/4155-gezocht-nieuwsschrijvers-en-columnisten/

Dit artikel delen?
  • Hits: 1461
(De gemiddelde waardering is 1 door 1 stem(-men)

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Login of registreer (gratis) om een reactie te plaatsen